Nybergsund 1 - 2 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 11. Aug 2019

NYBERGSUND STADION (TRYSIL): Herrelaget vant fortjent over Nybergsund lørdag ettermiddag.

Jubel etter Hermanstads 0-1-scoring.

De blåkledde fra Tillerbyen opplevde noen sykdomsforfall rett før kampstart i den "korteste av de lengste borteturene" denne lørdagen, men det var ikke snakk om å synes synd på seg selv.

Med hele trenerteamet på Team BDO G13 som innbyttere på benken, kjørte Tiller på fra start og så seg aldri bakover.

Blåtrøyene var virkelig på hugget, og etter kvarteret spilt kom kampens første store mulighet. En god kontring startet med keeper Erland Tangvik, via Sondre Garstad og Ole Jørgen Stegavik som sendte 16-årige Jonathan Smerkerud Frønes alene gjennom. Men han ble forhindret i skuddøyeblikket, og ballen gikk rett på keeper.

Hermanstad sendte Tiller foran

I det 26. spilleminutt ble det endelig jubel. En lang ball i bakrom fra Henning Borgen Gladsø ble rotet til av hjemmelagets høyreback, og Robin Hermanstad snappet opp ballen og stormet mot mål. Alene med keeper gjorde han ingen feil og sendte Tiller i føringen på iskaldt vis.

Selv om det var hjemmelaget om hadde ballen mest før pause, var det stillestående foran Tangvik i Tiller-buret. Gjestene fra Trondheim sør hadde flere gode målsjanser, men det ble med det ene målet før sidebytte.

Nervepirrende sluttminutter?

For Tiller var virkelig på hugget etter hvilen.

Andre omgang var ikke mer enn to minutter gammel da kaptein Magnus Bjerke doblet ledelsen fra over 40 meter. Et frispark fra venstre ble slått hardt og høyt mot mål, og en stuss fra en hvitkledd forsvarer sørget for at det sto 0-2 i målprotokollen.

Kort tid senere reduserte hjemmelaget til 1-2 fra straffemerket, men i sluttminuttene var det mye frem og tilbake.

Tiller hadde flere gode halvsjanser, og blåtrøyene holdt unna mot Nybergsunds innleggsforsøk og tok tre verdifulle poeng.

PS! Frønes fikk sin første A-lagskamp fra start i denne kampen, og han gjorde sine saker utmerket og vel så det.

Neste oppgjør er fredag 16. august kl.19.00 mot Steinkjer på TOBB Arena Sør.

Nybergsund Trysil IL 1 (0) - (1) 2 Tiller IL
0-1 Robin Hermanstad 26'
0-2 Magnus Bjerke 47'
1-2 (str.) 62'

15. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 10. august 2019 kl.16.00
Gult kort Tiller: Sondre Bondø Garstad (70')
Tilskuere Nybergsund stadion (Trysil): 93

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Henning Borgen Gladsø - Martin Kristoffer Berdal - Sindre Olufen
Ole Jørgen Stegavik - Kjartan Ulstad - Espen Johnsen
Sondre Bondø Garstad - Jonathan Smerkerud Frønes - Robin Johansen Hermanstad

46' Olufsen --> Andreas Druzkowski
71' Garstad --> Alpha Doboyou

Ubenyttede reserver: Marius L. Larsen, Jonas Krokstad Aune, Mats Langmo Karlstrøm, Simon Hustad Evjen.