Sølv i J15-klassen

Postet av Marius L. Larsen den 29. Jun 2019

Tillers femte pokal i Skandia Cup er et faktum.

Denne gjengen vant en flott sølvpokal i Skandia Cup.

De blåkledde fra Tillerbyen hadde også en veldig spennende J15-finale å se frem til denne lørdagen. Motstander var Charlottenlund, et lag de måtte kjempe mot for å nå 0. divisjon til høsten seriespill.

Og det var det kommende 0. divisjonslaget som kom best i gang på Koteng Arena. Etter åtte minutter traff Isabel Teigen godt på et frispark, men keeper reddet uten de store problemene.

Rett etterpå fikk Maria Høvik en gyllen mulighet alene med keeper etter et flott angrep, men forsøket fra skrått hold traff rett på motstanderens sisteskanse.

Annulert mål

I det 23. spilleminutt trodde halve tribunen at Rikke Olufsen hadde sendt Tiller i føringen på Hedda Stuedahl-Karlsens hjørnespark, men det ble omsider avvinket for at ballen hadde vært utenfor dødlinja i forkant.

Det tok ikke mange minutter før Stuedahl-Karlsen fikk til et godt skudd fra 16 meter, men en god redning fra Charlottenlunds keeper hindret Tiller-ledelse.

Helt på tampen av første omgang så det ut som om kaptein Synne Aunehaugen gikk rett i bakken etter å ha vunnet ballen i duell med en grå- og rødkledd spiller, men hennes rop om straffespark ble ikke hørt.

Stolpe, tverrligger og ekstraomganger

Andre omgang startet med et kontant stolpetreff av Stuedahl-Karlsen, men så kom Charlottenlund bedre med - uten at de skapte mange målsjanser av den grunn.

Det nærmeste de kom scoring, var et frispark fra 25 meter som Tiller-keeper Emilie Leirvik reddet på lekkert vis.

Rett før full tid stanget Teigen ballen i tverrliggeren på et hjørnespark, men det endte 0-0 og dermed måtte det gå over i ekstraomganger.

Aunehaugen startet den første ekstraomgangen med å skyte like utenfor fra 20 meter, men så scoret Charlottenlund på et langskudd og gulltreff i lengste vinkel til 0-1 rett etter den andre femminutteren hadde startet.

Tiller ga seg imidlertid ikke. Teigen prøvde seg med et nytt frispark som denne gang gikk like utenfor, og Stuedahl-Karlsen fikk Tillers siste mulighet fra skrått hold, men keeper sto i veien og hindret utligning.

Dermed ble det uansett en fin-fin 2. plass og sølv for J15 i dueller mot gode motstandere og med få spillere på laget.