Før kampen: Tiller - Raufoss 2

Postet av Marius L. Larsen den 16. Jun 2019

Herrelaget tar imot Raufoss 2 på TOBB Arena Sør bare timer før kvinnelagets avspark mandag kveld.

Denne gjengen gleder seg til en ny hjemmekamp. Her fra 2-0-seieren over Kongsvinger 2 forrige helg.


Tiller IL - Raufoss Fotball-2
10. serierunde
Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Mandag 17. juni 2019 kl.18.00
TOBB Arena Sør (Tiller)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
Sol, 18 grader, lett bris

Åpen kiosk
Gratis inngang


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Raufoss' andrelag velkommen til TOBB Arena Sør denne tidligkvelden.

Det er to formlag skal i aksjon på sørsiden av Trondheim, og klarer Tiller å opprettholde seiersrekken mot lovende unggutter?


Ett tap på siste fem

Tiller har aldri før møtt Raufoss 2 i seriesammenheng, og det nyopprykkede laget fra Toten i Oppland kommune kommer til TOBB Arena Sør med mål om å få med seg poengfangst i bagasjen.

Før denne serierunden er Raufoss 2 tabellnabo med Tiller, da de ligger på 7. plass, kun poenget bak de blå.

Gultrøyene tapte tre av sine fire første kamper og lå under nedrykksstreken, men har siden vunnet fire av sine fem siste oppgjør. Forrige nederlag kom mot Melhus på hjemmebane for tre runder siden (1-4). I forrige serierunde beseiret de Verdal 4-1 på hjemlig grunn, mens det ble en sterk 3-2-seier mot Strindheim i Trondheim i forrige bortekamp.


Tre strake seiere

Tiller håper å fortsette den svært gode tralten de er i, men de vet at både prestasjoner og resultater ikke kommer av seg selv.

Etter å ha ligget langt nede på tabellen i starten av sesongen, har de virkelig begynt å finne godformen. På de tre siste serierundene står de med hele ni poeng, etter de har slått Verdal (1-0), Rosenborg 2 (3-1) og Kongsvinger 2 (2-0).

Blåtrøyene har sluppet inn minst baklengsmål i avdelingen, og det virker som om det endelig har begynt å løsne fremover også, etter fem mål mot god motstand på de to siste oppgjørene.

Se tabellen her.


Stegavik tilbake - duo testes

Til kampen mot Raufoss 2 er det enda større konkurranse om å bli med i kamptroppen. Etter en periode uten flere spillere grunnet utilgjengelighet, er Ole Jørgen Stegavik tilbake for fullt og dermed tilgjengelig for seleksjon.

Sondre Bondø Garstad og Gard Ragnar Killingberg, som den siste uka har slitt med sykdom, er foreløpig usikre og vil bli testet tett opp mot kampstart.

Fra før er Espen Amandus Mathiassen, Kjartan Ulstad og Jonas Uran Rønning ute resten av vårsesongen.


Tillers kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.