G19: Ranheim TF 3 - 4 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 13. Jun 2019

EXTRA ARENA (RANHEIM): Det så mørkt ut midtveis i andre omgang da Tillers juniorer måtte ha seier for å sikre høsten i 0. divisjon. Tre scoringer i løpet av 12 minutter gjorde imidlertid susen.

Gutta kan endelig smile bredt. Her fra et tidligere oppgjør.

G19-laget har hatt som vane å slippe inn tidlige baklengsmål denne vårsesongen, så også i bortemøtet mot Ranheim. Etter bare fire minutters spill måtte keeper Lars Smemo plukke matchballen ut av nettet. En av Ranheims spillere fikk stå umarkert inne i feltet på corner, og kunne bare sette hodet til.

Etter en god Ranheim-start jevnet spillet seg ut, og Tiller kjempet seg inn i kampen. I det 10. minutt stjal Jonathan Smerkerud Frønes ballen fra hjemmelagets midtstopper og dunket den i mål. En sterk prestasjon av spilleren som nylig ble hentet opp i A-stallen.

Store målsjanser

I kvarteret som fulgte hadde gjestene fra sør en rekke gode sjanser. Den største var da en liggende Ranheim-spiller reddet to ganger på streken. I stedet var det Ranheim som skulle få nettkjenning. Nok en gang skjedde det på corner. Tiller var dårlig bemannet på første stolpe, og en Ranheim-spiller kunne flikke ballen enkelt i mål. Minuttet etter var Frønes nær ved å utligne. Magnus Kristoffersen kom seg rundt på venstrekanten og fant Frønes som satte ballen over fra fem meters hold.

I siste halvdel av første omgang var det Ranheim som hadde et klart initiativ, og Tiller var kanskje heldig som slapp et tredje baklengsmål. Smemo hadde flere viktige involveringer i slutten av omgangen.

Etter pause var det Tiller som kom best i gang. Først var Fredrik Meland Johnsen frampå med skuddfoten, men ladet med litt for lite krutt. Så sto flere i kø for å ekspedere Kristoffersens frispark i mål, men ingen nådde fram i tide. Ranheim grep i stedet sjansen til å øke ledelsen. Hjemmelaget utnyttet dårlige klareringer i Tiller-forsvarer og var plutselig alene med keeper. 3-1.

Et sterkt Tiller-kvarter

Da det så som mørkest ut, skrudde Tiller plutselig på lyset. I løpet av fire minutter serverte Robin Hermanstad ballen to ganger på sølvfat til Andreas Fredagsvik Tran. Tran takket ja og ja, og plutselig sto det 3-3. Ikke lenge etter var det Hermanstad selv som fikk æren av å føre Tiller foran i målprotokollen. Et flott løp satt som støpt til Henrik Breivolls fantastiske innlegg.

Etter 4-3-målet hadde Tiller en rekke store sjanser til å hamre inn den berømmelige spikeren i kista, men flere mål ble det ikke før kampen var over.

Dermed er Tillers G19-lag i 0. divisjon også til høsten. Nå gjenstår bare en seriekamp i vårsesongen, hjemme mot Strindheim onsdag 19. juni. Kanskje blir Tiller det første laget som klarer å ta skalpen til Strindheim, som så langt har ti seire av ti mulige.