J15: Klæbu 4 - 2 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 4. Jun 2019

SØRBORGEN KUNSTGRESS (KLÆBU): Tiller ledet 2-0, men mistet både initiativet og ledelsen.

Det var ikke alt som stemte for Tiller mot Klæbu.

Kampen var ikke mer enn åtte minutter gammel da Tiller tok ledelsen denne tirsdagskvelden. Vilde Hulaas Grøseth var sikker alene med keeper og fikset 1-0 på iskaldt vis.

Tiller var virkelig på hugget i starten, og både Hulaas Grøseth og Hedda Stuedahl-Karlsen var ofte på ferde.

Sistnevnte la på til 2-0 med et lekkert skudd fra 16 meter, og med et stadig godt Tiller-press mot vertenes banehalvdel, kunne man anta at ledelsen ville bli større.

Men så kom Klæbu med sin første sjanse fem minutter før pause, og den havnet i nettmaskene. Et godt plassert skudd fra 18 meter gikk høyt i mål, og dermed var det 1-2 og liv i kampen igjen.

Manglet det lille ekstra

Hjemmelaget fortsatte presset mot et tydelig preget Tiller-lag også etter sidebytte, og andre omgang var ikke mer enn fire minutter gammel da lagene var like langt.

Klæbu utlignet til 2-2 alene med Tiller-keeper Emilie Leirvik, og kort tid etter fikk en grønnkledd spiller et realt lykketreff på corner som suste i nærmeste hjørne til 3-2.

Tiller klarte ikke å svare, selv om de prøvde i minuttene etter, men det manglet det lille ekstra.

Klæbu økte ledelsen til 4-2 med tolv minutter igjen å spille, og selv om Karine Midjo og kaptein Synne Aunehaugen hadde store muligheter helt på tampen, var ikke dette Tillers dag.

Tiller måtte derfor se seg slått for første gang i årets sesong.

Neste kamp for J15-1 og mulighet for revansje er hjemme mot Melhus torsdag 13. juni kl.18.30.