Tiller 1 - 0 Verdal

Postet av Marius L. Larsen den 25. Mai 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): To minutter på overtid sikret Ole Jørgen Stegavik tre poeng i en dramatisk kamp mot Verdal.

Ole Jørgen Stegavik får en god lettelsens klem av hovedtrener Simon Hustad Evjen etter kampslutt.

De blåkledde fra Tillerbyen åpnet friskt i hjemmemøtet med Verdal lørdag ettermiddag. Selv om dette var den tredje kampen på sju tøffe dager, virket det ikke som om gutta i helblått bar preg av det.

Sondre Garstad og Espen Johnsen fikk en god dobbelsjanse på Robin Hermanstads innlegg etter bare fire minutter, men begge forsøkene ble blokkert fra kloss hold.

Det skulle deretter gå endel minutter før neste store sjanse kom, for dette var et jevnt og tett oppgjør med mange dueller. Etter en drøy halvtime fikk Hermanstad all verdens av tid alene med keeper, men det tok for lang tid og angriperen ble hindret i siste liten.

Rett etterpå kom plutselig Verdal alene med Tiller-keeper Erland Tangvik, men fra skrått hold reddet sisteskansen glimrende.

Headinger

I andre omgang var det stort sett Tiller som hadde ballen mens Verdal som jaktet farlige overganger.

Gjestene fra nord i Trøndelag fikk den første store muligheten bare et par minutter etter avspark, men headingen fra fire meter på et hjørnespark gikk over mål.

Rett etterpå kunne Hermanstad stusse inn 1-0 etter å ha vunnet en duell med Verdals keeper, men headingen gikk utenfor.

Store sjanser

Tiller hadde etter hvert store muligheter. Halvveis i omgangen kom det en dobbelsjanse på et hjørnespark, men keeper reddet utrolig nok begge forsøkene.

Kort tid etter headet kaptein Sindre Welo i tverrliggeren på nok en dødball, og det kunne også ha blitt farlig andre veien med få minutter igjen å spille. Tangvik reddet et skudd fra skrått hold mens returen ble blåst over mål fra kloss hold.

To minutter før slutt kombinerte Sindre Olufsen og Magnus Kristoffersen godt på venstresiden, men sistnevntes styring fra sju meter gikk rett i blokka.

Men så ble det endelig et gigantisk jubelbrøl på TOBB Arena Sør. To minutter på overtid rev Ole Jørgen Stegavik seg fri fra Verdals siste forsvarer og kom skrått på keeper, men hamret inn 1-0 i lengste hjørne og til elleville scener på kunstgresset.

Tiller kunne dermed innkassere en fortjent og svært viktig 1-0-seier over Verdal.

PS! Gard Ragnar Killingberg kolliderte med Verdal-keeper Ola Rygg rett før pause. Begge var blodige og måtte forlate banen, før de ble kjørt til legevakta i Trondheim. Killingberg måtte lime et arr i pannen og har det etter forholdene bra.
Rygg måtte sy seks sting og er også i fin form, kan Verdal fortelle Tiller lørdag kveld.

Vi ønsker begge to god bedring og rask tilbakekomst!

A-lagsguttas neste kamp er mot Rosenborg 2 lørdag 1. juni kl.13.30 på SalMar-banen.

Erland Tangvik
Andreas Druzkowski - Sindre Myrvold Welo (k) - Martin Kristoffer Berdal - Sindre Olufsen
Espen Johnsen - Oskar Stølan - Niklas Lyngvær Iversen
Gard Ragnar Killingberg - Sondre Bondø Garstad - Robin Johansen Hermanstad

44' Killingberg --> Ole Jørgen Stegavik
74' Hermanstad --> Alpha Doboyou
85' Johnsen --> Magnus Kristoffersen
85' Garstad --> Henning Borgen Gladsø

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Kasper Røe.