Espen Johnsen ble matchvinner i forrige kamp. Han er klar for nye tøffe dueller på lørdag.

Lett regn, 7 grader, lett bris

Åpen kiosk
Gratis inngang

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Gjøvik-Lyn velkommen til den femte serierunden i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 denne lørdagen.

Tiller-publikummet kan forvente seg en tøff kamp av en solid motstander, men visste du at gutta i helblått jakter revansje?

Målfest i Gjøvik

Gjøvik-Lyn kommer oppover til sørsida av Trondheim med mål om å fortsette sin seiersform som de er i.

Med et solid mannskap bestående av flere spillere med erfaring fra høyere divisjoner, er de en opprykksfavoritt i manges øyne.

Riktignok ble det et knepent 3-2-tap for Ullensaker/Kisa i 1. runde i NM for noen dager siden, men de står med tre seiere på fire forsøk i seriesammenheng.

Gjøvik-Lyn startet med en sterk 2-1-seier over Verdal på bortebane, før de tapte noe overraskende 4-0 hjemme for Strindheim TF.

Deretter slo de Raufoss 2 uten store problemer (3-0), og i forrige serierunde knuste de Kongsvinger 2 hele 8-3.

På Gjøvik-Lyn-laget finner vi også en "gammel" kjenning. Markus Sivertsen Hilsen (f. '99), som spilte for Tiller senest i fjor, har meldt overgang til Gjøvik-Lyn fra Raufoss og kan være med i kamptroppen på lørdag.

To tap i fjor

Gjøvik-Lyn og den gang Tillerbyen møttes også i samme avdeling i fjor.

Hjemme på TOBB Arena Sør tok blåtrøyene ledelsen 1-0 ved Ståle Singstad Stegavik etter bare fem minutter, men rett før pause ble ledelsen snudd da Gjøvik-Lyn scorte to raske mål.

Tillerbyen klarte aldri å utligne ledelsen, og måtte dermed se seg slått 2-1.

I borteoppgjøret på Gjøvik stadion leverte de blåkledde en god første omgang som endte 0-0, men med tre baklengsmål i andre omgang, ble det til slutt et 3-0-tap og en tung busstur hjem.

Men alle ting er vel tre?

Tre seiere på rad

Årets Tiller-lag har også fått en solid selvtillit-boost gjennom sterke prestasjoner og seneste hendelser.

1-0-seieren over Brumunddal på bortebane i forrige runde ble toppet med mandagens NM-oppsett som ga Rosenborg i den andre runden onsdag 22. mai.

Tiller kvalifserte seg til denne runden etter å ha slått ut Trygg/Lade på arbeidernes dag.

Forrige hjemmekamp endte med en fortjent 2-0-seier over Orkla, en kamp som virkelig re-startet sesongen etter to strake åpningstap.

Lyst til å se Tiller møte RBK?
Trykk her for å kjøpe billetter!

Røe og Bjerke kampklar

De blåkledde har lagt en solid treningsuke med god intensitet bak seg, og det er også gledelig å melde om flere spillere som begynner å returnere fra respektive skader.

Kasper Røe er friskmeldt og klar til kamp, og det samme er kaptein Magnus Bjerke, som også var med til Brumunddal forrige helg.

I tillegg er det givende å kunne meddele at Robin Johansen Hermanstad, som egentlig var ute i en lengre periode med en ankelskade, har vært til en spesialist og fått bekreftelse på at han snart er tilbake for fullt.

Hermanstad har trent i et par uker med resten av gutta, men det spørs om denne kampen kommer litt for tidlig.

Fra før er Espen Mathiassen, Odin Holm og Jonas Uran Rønning utilgjengelig.