Charlottenlund 0 - 2 Tiller 2

Postet av Marius L. Larsen den 3. Mai 2019

CSK VARMBO ARENA (CHARLOTTENLUND): Tillers andrelag i 4. divisjon kvinner fortsetter å vinne.

Louisa Stuedahl feirer en lekker 1-0-scoring sammen med søster Hedda (t.v.) og assistent Vilde Winge Kristiansen.

De blåkledde fra Tillerbyen hadde store planer om å fortsette den gode seierstrenden i 4. divisjon denne kalde, men flotte torsdagskvelden tidlig i mai.

Men det kunne ha gått skeis i starten. Etter bare fem minutter traff det relativt voksne hjemmelaget stolpen på et skudd fra 16-meteren etter et hjørnespark.

Gjestene svarte med en gang, men Hedda Stuedahl-Karlsens styring fra kloss hold etter Vilde Winge Kristiansens gode innlegg gikk like over mål.

Stuedahl med første "og andre"

I det 19. spilleminutt satt den endelig, og for et mål det var. Et solid angrep gikk via kaptein Tonje Gravdal på midten, som fant Winge Kristiansen på vei gjennom. Hun så opp og ga en perfekt pasning til Louisa Stuedahl i feltet, som danset seg lekkert forbi en utrusende keeper og satte inn 1-0.

Tiller fortsatte å kjøre på, og kort tid senere trodde "alle" at Stuedahl doblet ledelsen fra nært hold, men denne gang ble det avblåst for offside, til tross for Tillers store protester.

Helt på tampen av første omgang traff Lise Finsrud kryssfestet med et knallhardt skudd fra skrått hold.

Kapteinens deilige revansje

Andre omgang startet med nok et stort Tiller-press. Stuedahl skjøt like over etter et godt angrepsspill, mens lillesøster Stuedahl-Karlsen traff like utenfor lengste stolpe fra skrått hold.

Men så ble det jubel som varmet stort i det ufyselige vårværet på østsida av byen. I det 63. minutt prøvde Gravdal lykken, dro i sveiva og gikk all-in da hun hamret inn 2-0 fra 22 meter på lekkert vis. En deilig revansje etter en skadepreget vinter.

Charlottenlund var egentlig aldri nære redusering. Det nærmeste de kom var et skudd i nettveggen etter et brudd på Tillers halvdel.

Gjestene fra sørsida kunne ha økt ledelsen ytterligere i sluttminuttene, men Winge Kristiansen nådde bare nesten fram på livlige Finsruds innlegg i feltet.

Kampen ebbet ut i en sterk 2-0-seier for Tiller 2, som fortsatt topper tabellen i avdeling 2 etter tre serierunder.