Kolstad 3 - 0 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 23. Apr 2019

KOLSTAD IDRETTSPARK STOR (HUSEBY): Tiller tapte lokaloppgjøret etter en svak andre omgang.

Det var vondt å være Tiller-spiller i lokaloppgjøret.

De blåkledde fra Tillerbyen prøvde å finne rommene i de tette hullene Kolstad-laget lagde, men man skal vel ærlig innrømme at det ikke var en festforestilling i første omgang - fra noen av lagene.

Tiller hadde ballen mest, men klarte ikke å bryte gjennom. Kolstad var farlig på overganger, men heller ikke hjemmelaget klarte å true keeper Erland Tangvik nevneverdig.

I andre omgang skjedde det mer.

Det startet med at Tangvik måtte gjøre en glitrende dobbelredning kort tid etter sidebytte, men etter en vaklende start på andre omgang, kom blåtrøyene bedre med.

Straffemiss og kontring imot

I det 66. spilleminutt ble Sondre Garstad felt rett innenfor 16-meteren, og dommeren pekte korrekt på straffemerket. Dessverre ble kaptein Sindre Welos forsøk reddet av Kolstads sisteskanse.

Og ironisk nok ble det mål andre veien på det påfølgende angrepet. Kolstad gikk rett i angrep og satte inn 1-0.

Tiller fortsatte å ha ballen i stor grad, men ingen store målsjanser førte ikke til et stresset Kolstad-liv. I stedet ble kampen mer eller mindre punktert med vertenes 2-0-scoring alene med Tangvik ni minutter før full tid.

På overtid, da Tiller sendte alt og alle fremover, kontret hjemmelaget inn 3-0, som også ble sluttresultatet i et bekmørkt lokaloppgjør i "Kvitbyen".

Heldigvis får gutta i helblått mulighet for en tidlig revansje, da de er vertskap for Orkla lørdag 27. april kl.16.00 på TOBB Arena Sør.

Kolstad Fotball 3 (0) - (0) 0 Tiller IL
1-0 67'
2-0 81'
3-0 90'

2. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Mandag 22. april 2019 kl.16.00
Gult kort Tiller: Sindre Myrvold Welo (43')
Tilskuere Kolstad Idrettspark stor (Huseby): ca 250

Erland Tangvik
Andreas Druzkowski - Sindre Myrvold Welo (k) - Martin Kristoffer Berdal - Sindre Olufsen
Gard Ragnar Killingberg - Jonas Uran Rønning - Oskar Stølan - Espen Johnsen - Alpha Doboyou
Sondre Bondø Garstad

68' Rønning --> Niklas Lyngvær Iversen
76' Druzkowski --> Ole Jørgen Stegavik
87' Johnsen --> Henning Borgen Gladsø

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Magnus Kristoffersen, Magnus Bjerke, Fredrik Meland Johnsen.