Tøffe tak i forrige møte mellom lagene, men Sara Bye-Andersen er klar for nye dueller mandag kveld.

Guldbergaunet stadion (Steinkjer)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
 Skyfritt, 15 grader, svak vind

Vi oppdaterer kampen direkte på Twitter

De blåkledde fra Tillerbyen setter seg i privatbilene mandag ettermiddag med snuten vendt nordover. Møtet med Steinkjer er ventet å bli sesongens tøffeste, men det er to lag som er vant til å vinne som barker sammen denne kvelden.

Steinkjer er nyopprykket til 3. divisjon etter en strålende fjorårssesong, men det har skjedd vesentlige endringer hos nordtrønderne. Den tidligere Rosenborg-keeperen og Steinkjer herrer-trener Ivar Selnæs har blitt ansatt som hovedtrener, og med lite konkurranse i distriktet, har de klart å beholde flesteparten av sine spillere.

I tillegg har de forsterket seg med flere tidligere Verdal-spillere samt et par Trondheims-Ørn-spillere som har vendt hjem.

Begge med tre poeng

I åpningsrunden fikk Steinkjer tøff motstand av Malvik - i én omgang. Gultrøyene lå under både 1-0 og 2-1, men i andre omgang ble det en ren enveiskjøring mot Malviks mål.

Steinkjer ga seg ikke før det sto 9-2 i målprotokollen, der angrepsspiller Silje Granhus scorte sju av målene.

Tiller møtte Gimse på TOBB Arena Sør for to uker siden, og der ble kampen nesten punktert i løpet av den første halvtimen. Tre mål fra Victoria Sande Petersen sørget for en varsom 3-0-ledelse, og da Thale Hinsverk fikset 4-0 etter sidebytte, var det ingen tvil lenger.

Gimse reduserte til 1-4 på tampen, men  Tiller kunne innkassere tre fortjente poeng.

Tomålsseier for to år siden

Tiller og Steinkjer har faktisk møtt hverandre i kvinneklassen tidligere.

Senest ble det to møter mellom klubbene i Verdals nyttårscup i Vukuhallen i januar. Tiller vant 3-1 i gruppespillet, men måtte gi tapt i semifinalen.

8. mai 2017 møttes lagene på Guldbergaunet i OBOS-cupen. Tiller måtte vinne for å avansere, men en tidlig 2-0-ledelse ble utlignet like etter pause.

Men to mål fra Ina Sofie Rokne og Thea Lindsetmo Solbakken samt ett fra Celine Kleiven Vevle sikret  en sterk 5-3-seier.

Duo tilbake?

Tiller leverte spesielt en solid første omgang i åpningskampen mot Gimse, der mange av spillerne viste sine styrker i et slikt oppgjør.

Til oppgjøret mot Steinkjer er det ventet at mange får fornyet tillit, men det er også muligens duket for litt hodebry for trenerteamet.

Andrea Holm Aune og Mari Kristine Vik har trent godt den siste perioden og er nære ved å bli kampklare, mens flere har banket på døra om å få bli med på turen nordover.