Tiller 0 - 1 Nybergsund

Postet av Marius L. Larsen den 14. Apr 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): Hjerteknusing fire minutter på overtid i Tillers comeback i 3. divisjon menn.

Odin Thiago Holm var banens yngste spiller mot Nybergsund.

De blåkledde fra Tillerbyen var for første gang offisielt tilbake under riktig paraply lørdag 13. april, men ingen paraplyer trengtes i vårværet på TOBB Arena Sør.

En herlig kveldssol og på det meste 238 tilskuere gjorde at det lå an til en minnerik kveld på sørsida mens klubben feiret tilbakekomsten av herrenes A-lag.

Og det startet veldig lovende.

Tiller tok etter hvert over banespillet etter noen jevne åpningsminutter, men det tok 27 minutter før den første store målsjansen kom. Gard Killingberg fant Espen Mathiassen i feltet med et perfekt innlegg, men sistnevnte skjøt centimetere utenfor fra 13 meter.

Blåtrøyene fant hverandre med et særdeles godt angrepsspill, og ikke lang tid etterpå kom Killingberg alene med keeper, men fra skrått hold gikk forsøket via gjestenes sisteskanse og ut til hjørnespark.

Klarte ikke å bryte gjennom muren

Andre omgang ble åpnet med kaptein Sindre Welos frispark i nettveggen, som halve TOBB Arena Sør trodde gikk innenfor.

I angrepet rett etterpå kom Ole Jørgen Stegavik alene med keeper, men i delvis ubalanse lobbet han ballen utenfor.

Tiller styrte kampen fullstendig i minuttene som fulgte, og Nybergsund slet med å komme over på motsatt banehalvdel.

Gjestene fra Trysil & omegn pådro seg et rødt kort etter en mindre pen albue på Oskar Stølan tjue minutter før slutt, men det gjorde oppgjøret vanskeligere for Tiller.

Blåtrøyene slet med å finne hverandre bak et svært kompakt og lavliggende Nybergsund-lag, og de tilreisende fikk et par halvsjanser på flere bruddforsøk.

Avgjørelsen falt fire minutter på overtid. Tiller mistet ballen på midten, og en hvitkledd spiller stormet i angrep. Han ble felt på 22 meter, og frisparket havnet i nærmeste hjørne til 0-1.

Gledesscener for Nybergsund, hjerteknusing for et ellers entusiastisk Tiller-lag.

Det endte med et svient nederlag i åpningskampen i Norsk Tipping-ligaen, men heldigvis får gutta i helblått muligheten til å komme tilbake til hektene da de besøker Kolstad i et heftig lokaloppgjør andre påskedag.

Tiller IL 0 (0) - (0) 1 Nybergsund IL Trysil
0-1 90+4'

1. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 13. april 2019 kl.17.00
Gule kort Tiller: Jonas Uran Rønning (28'), Sindre Myrvold Welo (90+3')
Rødt kort Nybergsund: 69'
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): 238

Erland Tangvik
Sindre Olufsen - Sindre Myrvold Welo (k) - Martin Kristoffer Berdal - Kasper Røe
Jonas Uran Rønning - Oskar Stølan - Odin Thiago Holm
Gard Ragnar Killingberg - Espen Amandus Mathiassen - Ole Jørgen Stegavik

57' Holm --> Sondre Bondø Garstad
66' Stegavik --> Alpha Doboyou
70' Røe --> Andreas Druzkowski
80' Mathiassen --> Magnus Kristoffersen

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Henning Borgen Gladsø.