Sverresborg 2 - 4 Tiller 2

Postet av Marius L. Larsen den 10. Apr 2019

HAVSTEIN KUNSTGRESS (HAVSTEIN): Tiller satte standarden i første omgang og fikk en pangstart på 4. divisjon kvinner tirsdag kveld.

Tomålsscorerne Louisa Stuedahl (t.v.) og Vilde Winge Kristiansen feirer 4-0-målet. Til høyre Marie Methi.

De blåkledde fra Tillerbyen ønsket å fortsette fra A-lagets sterke åpningsminutter på mandag, og gjett om det ble full uttelling med en gang.

I løpet av de første tjueseks minuttene sto det 3-0 på måltavla. Først var det Vilde Winge Kristiansen som hamret inn de de to første før Louisa Stuedahl økte ledelsen ytterligere, og stillingen sto seg til pause.

Dog kunne det fort ha sett annerledes ut, men noen strålende redninger av Tiller-keeper Tuva Wessel Tvervåg hindret baklengsmål i løpet av de første førtifem minuttene.

Solid i begge ender

I andre omgang fikk Tiller nok en gang en perfekt start til å roe ned eventuelle nerver. Stuedahls herlige avslutning på Kristiansens perfekte målgivende pasning sørget for en 4-0-ledelse.

En bitende kuldekveld skulle tidvis bli litt varmere. Et godt Sverresborg-lag fant etter hvert en vei gjennom et solid Tiller-forsvar da de reduserte til 1-4 i det 72. spilleminutt, men keeper Matilde Bolghaug og midtstopperduoen Suzanne Maduga og Vilde Lund blokkerte de senere forsøkene.

Helt til Sverresborg fastsatte sluttresultatet til 2-4 rett før slutt.

PS! I denne kampen debuterte de nye Tiller-spillerne Ragnhild Hembre Haug (24 år, tidl. Bærums Verk) og Andrea Venås Berg (16 år, tidl. Byåsen KF). Vi gratulerer med en flott debut!

Dermed ble det en perfekt åpning på den nye sesongen for kvinnenes andrelag.

Neste oppgjør er hjemme mot Tangmoen 2/Fram tirsdag 23. april.