J15: Tiller 14 - 1 Trygg/Lade

Postet av Marius L. Larsen den 9. Apr 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): J15-1 fikk en fortreffelig start på vårsesongen tirsdag kveld.

Hedda Stuedahl-Karlsen (nr 11) scorte over en tredjedel av målene.

Men de mange tilskuerne som hadde tatt turen til TOBB Arena Sør denne kvelden hadde knapt rukket å sette seg på tribunen da det ble mål.

Feil vei.

Trygg/Lade gikk opp i en 1-0-ledelse etter noe klabb og babb i bakre rekker, og Tiller virket litt rystet etter baklengsmålet.

Blåtrøyene fikk sin første store sjanse etter 14 minutter da Hedda Stuedahl-Karlsen skjøt like over tverrliggeren, men samme Hedda kom i søkelyset ikke mange minutter etterpå.

I løpet av 65 sekunder snudde angrepsspilleren kampen. Først utlignet hun til 1-1 alene med keeper, og deretter suste et langskudd via keeper og i mål til 2-1.

Rocket før pause

Det kunne ha swingt, men nå gikk det unna.

Det var rett og slett rock and roll.

En sedvanlig offensiv Sandra Halseth økte ledelsen til 4-1 med to raske scoringer alene med keeper før Stuedahl-Karlsen satte et straffespark sikkert i mål etter at Rikke Olufsen ble felt.

Halseth banket inn 6-1 fra kloss hold før Silje Harmens var i syvende himmel da hun satte inn 7-1 sekunder før pause.

Målrike sluttminutter

Tiller kunne ha lagt seg bakpå og sagt seg fornøyd med utfallet, men de malte på videre. Med full kontroll bakerst hos keeper Emilie Leirvik, lå fokuset på den andre banehalvdelen.

Fem minutter etter sidebytte økte Halseth ledelsen til 8-1 - og dermed et hattrick på angriperen.

Kaptein Synne Aunehaugen la på til 9-1 på et hjørnespark mens Stuedahl-Karlsen skaffet Tiller det tiende målet etter å ha rundet halvveis i omgangen.

I sluttminuttene ble det også hektisk å notere målscorere. En livlig Maria Høvik traff nettsus og 11-1 på et hardt skudd før Stuedahl-Karlsen scorte sitt femte og Tillers tolvte nesten umiddelbart etterpå.

13-1 kom ved Aunehaugen mens Isabel Teigen fastsatte sluttresultatet til 14-1 helt på tampen.

En perfekt åpning med solid målforskjell fra J15-1.

Neste oppgjør er borte mot Utleira torsdag 25. april kl.18.30.