Postet av Marius L. Larsen den 4. Apr 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): Det ble dusinet fullt og tre poeng i første hjemmekamp onsdag kveld.

Roy Sneisen (i midten) jubler over en av sine tre scoringer sammen med Magnus Kristoffersen (t.v.), Jonas Krokstad Aune og Fredrik Meland Johnsen.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en perfekt start på hjemmebane. For første gang noensinne spilte Tiller en G19-kamp i 0. divisjon på TOBB Arena Sør, og for en debut det ble.

Etter det forsmedelige 2-1-tapet for Steinkjer i serieåpningen forrige uke, ønsket blåtrøyene å komme tilbake til hektene igjen ved første anledning.

Og gjett om de gjorde det, og det foran mange tilskuere på tribunen.

Som plussgrader i iskald snø, føyk ballen i nettmaskene mellom mange føtter etter bare ett minutt, da Fredrik Meland Johnsens styring på et hjørnespark sørget for en grytidlig ledelse.

Punktert etter 20 minutter

Og mens noen har Tor med hammer'n, hadde Tiller Roy med slegga fem minutter senere. Sneisen ladet kanonen fra 20 meter og klinket ballen i lengste hjørne til 2-0.

Men det stoppet ikke der.

Vi hadde ikke nådd mellom bakkar og berg, og ikke engang ut ved havet, da Magnus Kristoffersen bestemte seg for å punktere kampen før 20 minutter var spilt.

Tre raske scoringer fra A-lagsspilleren fulgte. Først på et frispark fra 25 meter, og deretter en styring fra kloss hold på innlegg fra Andreas Fredagsvik Tran. Det foreløpige siste kom på et hjørnespark som gikk rett i mål.

8-0 halvveis

Med 5-0 godt planta i tursekken, kunne man tro at de blåkledde ville slutte oppstigningen og heller klatre nedover igjen.

Men nei.

To friske angrep avsluttet av Sneisen alene med keeper sørget for en økning til sju i tallet, før Kristoffersen satte sitt fjerde for dagen med sin 8-0-scoring i det 36. spilleminutt.

Det ble etter hvert pause under flotte vårforhold på TOBB Arena Sør, og etter en litt mer avbalanserende start på den andre omgangen, økte Meland Johnsen ledelsen til 9-0 på ett nytt hjørnespark rett i mål etter 57 minutter.

Tiller hadde full kontroll og slapp ikke Hommelvik til en eneste målsjanse.

I den andre enden skulle det etter hvert bli dusinet fullt. Først scorte gjestene et selvmål på et frispark, før to flotte scoringer av en måljagene Sondre Vinjevoll sørget for at Tiller seiret hele 12-0.

En perfekt gjennomført hjemmekamp med 20 i stil. Eller 12, da.

Neste oppgjør er mot Orkla onsdag 10. april kl.20.00 på Fannrem.