Snudde til seier

Postet av Marius L. Larsen den 2. Mar 2019

ABRAHALLEN (SVEBERG): Tiller slo Rosenborg 2 2-1 i Abrahallen lørdag ettermiddag.

Dagens kaptein Sindre Welo sendte Tiller i føringen. Her flankert av Martin Berdal (t.v.) og Oskar Stølan. Prøvespiller Odin Thiago Holm bak.

Tillers beste menn var klare for årets tredje treningskamp, og med alle vintersluser åpne utendørs, var det svært behagelig å komme innendørs i lune Abrahallen.

Men de blå fikk en vanskelig start. Et åpenbart offensivt Rosenborg-lag presset Tiller bakover i banen, og innenfor de ti første minuttene var da Martin Berdal reddet på streken etter et innlegg i feltet.

Tiller kom bedre med etter hvert som minuttene gikk, men det var Rosenborg 2 som tok ledelsen etter 29 minutter. Et innlegg fra blåtrøyenes venstreside ble stanget i mål fra kloss hold.

Garstad kvitterte

Simon Evjens mannskap fortsatte å trykke lederlaget når sjansen bød seg, men det var ikke de store målsjansene å skrive hjem om før sidebytte.

For rett etter smalt det.

Prøvespiller Odin Thiago Holm sendte Robin Hermanstad fremover i banen, og sistnevnte spurtet forbi RBKs sideback før han fant en løpende Sondre Garstad i feltet. Han hadde vært på banen i knapt to minutter før han styrte inn utligningen på lekkert vis.

Nære på fra Holm

Og kvarteret senere ble det nettsus igjen.

Etter et blokkeringsforsøk fra Sindre Olufsen, tok dagens kaptein Sindre Welo tak på det neste frisparket. Fra 19 meter dundret han inn 2-1 i lengste hjørne, og dermed var kampen snudd.

Ikke lenge etterpå traff Garstad stolpen før Hermanstad blåste returen over mål, men laget fra Trondheim sør var ikke helt ferdig ennå.

Holm hadde to gode muligheter til å punktere kampen. Først ble et skuddforsøk inne i 16-meteren blokkert av en RBK-spiller i siste liten, før en heading fra sju meter gikk like over mål.

Tiller slo dermed Rosenborgs andrelag 2-1 etter en svært solid andre omgang.

PS! Espen Amandus Mathiassen pådro seg en hodeskade rett før pause. Det skal ikke være av det alvorligste slaget, og det har blitt konstatert en lettere hjernerystelse.

Neste treningskamp for denne gjengen er mot Byåsen Toppfotball lørdag 16. mars kl.12.00 på Dalgård.

Mats Woldmo Hagen
Andreas Druzkowski - Sindre Myrvold Welo (k) - Martin Kristoffer Berdal - Sindre Olufsen
Espen Johnsen - Oskar Stølan - Odin Thiago Holm*
Alpha Doboyou - Espen Amandus Mathiassen - Ole Jørgen Stegavik

43' Mathiassen --> Robin Johansen Hermanstad
46' Doboyou --> Sondre Bondø Garstad
46' Druzkowski --> Kasper Røe
46' Hagen --> Peter Eikeland*
63' Stegavik --> Gard Ragnar Killingberg
76' Johnsen --> Magnus Kristoffersen
83' Olufsen --> Jonas Krokstad Aune