Postet av Marius L. Larsen den 5. Feb 2019

NISSEKOLLEN KUNSTGRAS (NARDO): Et nykomponert J16-lag skapte hetebølger på en iskald tirsdagkveld.

En scoringsglad trio. Fra venstre: Thale Hinsverk, Louisa Stuedahl, Maria Høvik.

De blåkledde fra Tillerbyen stilte med en purung J16-besetning til årets første utendørsprøve mot ambisiøse Nardo, som et ledd i forberedelsene til J16-NM senere i februar.

Og våre jenter leverte tidvis strålende angrepsfotball. Før sju minutter var spilt stormet Thale Hinsverk forbi på venstresiden, la perfekt femogførti grader til Maria Alvestad Høvik, som tok av seg ryggsekken og plasserte ballen lekkert i lengste hjørne til 1-0.

Tolv minutter senere doblet Hinsverk ledelsen med et smart skudd fra kloss hold, og selv om det var gjestene fra sørsida som produserte flere habile målsjanser, var det Nardo som reduserte til 1-2 etter en drøy halvtime på sin første avslutning i kampen.

Men rett før pause var det duket for søskenkjærlighet av høy klasse. Hedda Stuedahl-Karlsen serverte storesøster Louisa i feltet, som satte bredsida til og fikset 3-1.

Målfest også etter pause

Det var nærmest bare mediaavdelingens utsendte (to stk, red. anm.) som fikk med seg de to raske scoringene etter sidebytte.

Det hadde gått i underkant av tre minutter før Tiller ledet hele 5-1. Først scorte Hinsverk Tillers fjerde nettsus på Louisa Stuedahls målgivende pasning, før Hejar Kara pirket inn det femte fra kloss hold etter nok en Stuedahl-involvering.

I det 65. spilleminutt fikk Tiller straffespark, og muskulaturen var aldeles ikke stivfrossen i de mange blå gradene da Stuedahl hamret inn 6-1 på sikkert vis.

Dermed ble det en storseier til Tiller i første kunstgresskamp. Neste test for denne gjengen er mot Strindheim lørdag kl.15.00 i Abrahallen.

J16: Nardo FK 1 (1) - (3) 6 Tiller IL
0-1 Maria Alvestad Høvik 7'
0-2 Thale Hinsverk 19'