Seier i første treningskamp

Postet av Marius L. Larsen den 2. Feb 2019

ØRN ARENA (LADE): Herrelaget slo Ranheim 2 i vinterens første treningskamp lørdag ettermiddag.

Henning Borgen Gladsø utlignet til 1-1 etter en fryktelig start på treningskampen.

De blåkledde fra Tillerbyen hadde trent i tre gode uker før man virkelig sparket i gang vinteren, men det så ikke helt fruktbart ut i åpningsminuttene.

Før seks minutter var spilt sto det 1-0 til Ranheims rekrutter. Tiller mistet ballen rett utenfor egen 16-meter, Ranheim snappet den opp og satte ballen i mål fra kloss hold.

Som om ikke det var nok, fikk Tiller-keeper Erland Tangvik direkte rødt kort to minutter senere. Et tilbakespill ble klønete håndtert, og sisteskansen fikk marsjordre da han felte Ranheim-spilleren.

Heldigvis for Tiller godkjente både Ranheim og kampens hoveddommer at de fikk sette inn på en ny keeper uten at de måtte ta av en utespiller, så Mats Woldmo Hagen gikk fort opp fra hvilepulsen.

Gladsø utlignet - tre store sjanser misset

Tiller slet virkelig i startfasen, men så begynte de å bli seg selv lik. I det 28. spilleminutt stanget Henning Gladsø inn 1-1 på kaptein Magnus Bjerkes frispark, og nå var blåtrøyene virkelig på hugget.

I løpet av fire minutter skapte Tiller tre svære målsjanser, godt anført av en livlig Ole Jørgen Stegavik. Først ble Gard Ragnar Killingbergs skuddforsøk blokkert i siste liten før Espen Mathiassen skjøt like utenfor fra sju meter.

Fra samme distanse ble Odin Holms styring blokkert på strek sekunder senere.

Stølan matchvinner

Det var ikke like mye som skjedde i andre omgang, der begge lag hadde sine halvsjanser i løpet av den første halvdelen.

Men i det 64. minutt ble det jubel for Tiller igjen. Et godt slått hjørnespark av Bjerke ble headet i mål av Oskar Stølan, og nå hadde Tiller god kontroll på oppgjøret.

Killingbergs skudd fra 15 meter smalt i lengste stolpe som den siste store sjansen, og dermed ble det resultatsmessig en god start for gutta i helblått.

Neste treningskamp for herrene er borte mot Verdal torsdag 14. februar kl.19.30.

Gard Ragnar Killingberg - Espen Amandus Mathiassen - Ole Jørgen Stegavik*

8' Tangvik --> Mats Woldmo Hagen
41' Gladsø --> Andreas Druzkowski
41' Røe* --> Preben Hald
41' Stegavik* --> Robin Johansen Hermanstad
41' Killingberg --> Alpha Doboyou
67' Stølan --> Jonas Krokstad Aune
67' Holm* --> Magnus Kristoffersen
74' Johnsen* --> Killingberg