Gullfangst i Puma Cup

Postet av Marius L. Larsen den 28. Jan 2019

Fire pallplasseringer, tre finaler og to gull i Puma Cup. Her er oppsummering av helga.

G19 med storeslem og tre pokaler i Puma Cup.

De blåkledde fra Tillerbyen var nok en gang overalt i en spennende vinterhelg. Det var helt sikkert mye bra å se på TV-en, men det er det også når Tiller er i aksjon.

Dog gikk ikke alt veien på lørdag, da våre to kvinnelag spilte en ny futsalrunde i 1. divisjon. Dagen startet med Tiller 1s 6-0-seier over Tiller 2, og sistnevnte tapte knepent og kanskje litt ufortjent 2-1 for Utleira 1 i kampen etter. Tiller 1 slo deretter Kattem 5-1 i et temperamentsfullt lokaloppgjør, før våre eldste jenter avsluttet med et skuffende 1-0-tap for Utleira 2.

Men med fire serierunder igjen å spille, er det uansett opp til Tiller selv med hensyn til førsteplassen.

Se tabellen her.

Sølv for G15

Søndagen startet i Abrahallen, der J13 tapte 3-1 for Astor i åttedelsfinalen i Malvikcupen. Tiller var nære, men måtte altså se seg slått av laget som senere gikk hele veien og vant turneringen.

Deretter var fokuset helt og holdent rettet mot Puma Cup i nye Kolstad Arena. Tiller hadde lag i sluttspill i både J14-, G15- og G19-klassen, og etter hvert skulle det også bli tre gullfinaler.

I G15-klassen ble det finale etter en strålende 5-2-seier over Byåsen 1 i semifinalen, men der skulle det bli tøft mot Tiller Futsal Cup-mesterne Trygg/Lade. Tiller hang periodevis godt med, men de måtte til slutt se seg slått med samme sifre som de vant semi'n med.

Kretsmester og tre av fire

I J14-klassen, som også var kretsmesterskapsklasse, fikk Tiller det tøft mot Skogn. Blåtrøyene ledet 2-0, men måtte ut i ekstraomgang og golden goal etter at nordtrønderne utlignet til 2-2. Der sendte Sandra Vilvang Halseth sørtrønderne til finale med sin herlige 3-2-scoring.

Finalen ble spilt mot Charlottenlund, og her kjørte Tiller på fra start til slutt. Viktoria Vestavik fikset en tidlig 1-0-ledelse før Halseth doblet den ikke lenge etterpå. Charlottenlund klarte aldri å svare lederlaget, som dermed kunne juble over et fantastisk kretsmesterskap.

I G19-klassen var Tiller ett lite minutt unna å ha alle fire lag til sluttspill, men de tre avanserte lagene gikk alle til semifinale etter en strålende oppvisning i kvartfinalen.

Bronsefinalen ble spilt mellom Tiller 2 og 3, der sistnevnte dro hjem tredjeplassen med en knepen 2-1-seier.

Knepent ble det også i finalen. Nok en gang var Heimdal motstander, slik som i Tiller Futsal Cup, og nok en gang skulle de blå vise sin overmakt. Tiller vant 1-0, og nok et gull tok turen til den riktige siden av E6 etter endt turnering.

Vi gratulerer våre lag med fantastiske prestasjoner!