G19: Tiller 1 - 2 Verdal

Postet av Marius L. Larsen den 29. Nov 2018

ABRAHALLEN (SVEBERG): Tiller tapte knepent for forhåndsfavoritten torsdag kveld.

Jubel etter en tidlig 1-0-scoring, men kampen snudde kort tid etterpå.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk oppleve en mye tøffere motstander i Verdal denne kvelden. I 6-0-seieren over Trond i forrige uke, var det nærmest enveiskjøring. I åpningsminuttene mot Verdal var det nordtrønderne som hadde initiativet, men det var Tiller som kunne juble først.

I det 11. spilleminutt sendte Magnus Kristoffersen et smart frispark fra skrått hold i feltet, og ballen gikk gjennom alt og alle og i lengste hjørne til 1-0.

I minuttene som fulgte fikk Kristoffersen en ny gyllen mulighet, men forsøket fra skrått hold gikk like over mål etter en strålende pasning fra Andreas Fredagsvik Tran. Rett etterpå kunne Roy Sneisen ha doblet ledelsen, men alene med keeper ble skuddet reddet.

Og da skjer det som ofte skjer - motstanderen scorer. Verdal utlignet til 1-1 i det 19. spilleminutt etter et godt angrep som endte med innlegg i feltet og styring fra kloss hold.

Tett og jevn andre omgang

Fem minutter senere var kampen snudd på hodet. Verdal satte i gang en effektiv kontring, og nok et innlegg fra høyre ble hamret kontant i mål på hel volley fra ti meter til 1-2.

Tiller kom bedre med mot pause, men de klarte ikke å true Verdals sisteskanse nevneverdig.

I andre omgang var det mer jevnspilt, og selv om Verdal hadde et frispark i tverrliggeren, var det ikke mange andre andre målsjanser å skrive hjem om.

Et Tiller-lag som etter hvert ble tappet for krefter prøvde å sette inn en sluttspurt for å få med seg et hardt tilkjempet poeng, men et mer fysisk overlegent Verdal-lag kunne til slutt juble over tre poeng.

Dette betyr at Tiller fortsatt har en god sjanse til å nå 0. divisjon neste år. Siste kvalifiseringskamp er mandag 3. desember kl.21.00 mot Melhus. Her vil vinneren være klar for det øverste nivået i 2019.

G19: Tiller IL 1 (1) - (2) 2 Verdal IL
1-0 Magnus Kristoffersen 11'