G19: Tiller 9 - 0 Lånke

Postet av Marius L. Larsen den 18. Okt 2018

TOBB Arena Sør: G19-1 vant hele 9-0 i siste seriekamp mot Lånke, men burde kanskje hatt noen fulltreffere til for å bli avdelingsmester.

Et av Tillers mange mål denne kvelden.

Torsdag kveld avgjøres Tillers avdeling når Ranheim 2 tar imot Meldal. Tiller har tre mål å gå, og kan håpe på at Meldal klarer å stikke noen kjepper i Ranheim-hjulet.

På Tonstad onsdag kveld foregikk det aller meste på gjestenes halvdel. Tiller presset på for å få mange scoringer, og hadde flust av muligheter. Ingen kan klage på en 9-0-seier, men laget brente en rekke store sjanser i jakten på å styrke målforskjellen. Blant annet endte to skudd i tverrligger og to i stolpe.

Det gikk over tjue minutter, etter en treg start på kampen, før Tiller endelig fikk hull på byllen. Roy Nzui Sneisens flotte innlegg havnet hos Magnus Kristoffersen, som dyttet den videre til Fredrik Olufsen. Olufsen tok med seg ballen ned mot mållinja og skjøt i mål fra skrått hold. 2-0 kom på corner. Legget fra Kristoffersen ble stusset i det lengste hjørnet av Fredrik Meland Johnsen. En flott scoring. To minutter senere kjempet Andreas Fredagsvik Tran til seg ballen etter et svakt tilbakespill i Lånke-forsvaret. Han serverte så Kristoffersen som lett kunne styre ballen i mål og øke ledelsen til 3-0. Kort tid etter fyrte Jonas Aune av fra 30 meters hold. Han fikk kjempetreff, og ballen kilte seg inn helt nede ved stolperota.

Like god andre omgang

Tiller kom godt i gang etter pausen. Etter to minutter lå den første ballen i mål. Målet kom etter flott samspill mellom Meland Johnsen og Kristoffersen, hvor sistnevnte til slutt kom fri og dunket den i mål. Kort tid etter gjorde Meland Johnsen alt arbeidet selv og plasserte ballen sikkert forbi Lånkes keeper. 6-0.

I løpet ti minutter midtveis i omgangen havnet ytterligere tre baller i bortelagets mål. Først etter at Olufsen spilte fri Kristoffersen på kanten. Kristoffersen fant Erik Arntsberg som dyttet ballen inn i nettmaskene. Like etter kom Meland Johnsen fri på høyrekanten og spilte fri Kristoffersen som kunne bredside inn 8-0. Kveldens siste scoring kom etter klabb og babb inne i feltet, hvor Arntsberg til slutt fikk satt ballen i mål.

Det siste kvarteret var det power-play inne på Lånkes banehalvdel. Tiller presset på for å få flere mål, men lyktes ikke i å omsette flere sjanser i nettsus. Uansett, en fantastisk kamp av G19-laget, som virkelig har gjort sine saker bra denne høsten.

G19: Tiller IL 9 (4) – 0 (0) Lånke IL
1-0 Fredrik Olufsen, 21. min.
2-0 Fredrik Meland Johnsen, 32. min.
3-0 Magnus Kristoffersen, 34. min.
4-0 Jonas Aune, 38. min.
5-0 Magnus Kristoffersen, 47. min.
6-0 Fredrik Meland Johnsen, 54. min.
7-0 Erik Arntsberg, 66. min.