TOBB ARENA SØR (TILLER): Kvinnelaget avsluttet årets debutsesong i 3. divisjon som mestscorende.

Kaptein Tiril Olsen virket både overrasket og glad da hun satte inn 3-0-scoringen.

De blåkledde fra Tillerbyen hadde æren å spille om i årets siste seriekamp i 3. divisjon, men de kjempet med Verdal om å bli det mestscorende laget.

Det klarte de med glans i storm og 23 varmegrader midt i oktober.

Allerede før fem minutter hamret Mia Bjerkan et frispark i tverrliggeren, og returen fikk til slutt Stine Holstad Vigtil kranglet over streken til 1-0.

Og hjemmelaget fortsatte kjøret mot Gimses mål. Etter kvarteret spilt var det en lekker målgivende pasning fra Mia Bjerkan som sendte Victoria Sande Petersen på nærmest åpent mål, og dermed sto det 2-0 i målprotokollen.

Fem før pause

Tiller var virkelig på hugget, og de ville tydelig avslutte med stil.

Kort tid etter Sande Petersens dobling, hamret kaptein Tiril Olsen inn 3-0 på et hjørnespark fra Kaisa Øien Aune.

Ikke lenge etterpå kunne Øien Aune sette inn 4-0 på et direkte hjørnespark, men ballen traff tverrliggeren - to ganger!

I det 34. spilleminutt økte Bjerkan ledelsen etter å ha vært iskald alene med keeper, før Holstad Vigtil banket inn 5-0 fra 35 meter like før pause.

Flotte scoringer

Andre omgang startet i det rolige slaget, men da Holstad Vigtil scorte sitt tredje for dagen med et knallhardt skudd fra nesten død vinkel etter 65 minutter, våknet blåtrøyene til live igjen.

Blåtrøyene hadde flere brukbare målsjanser i minuttene som fulgte, mens Gimse var på en sjelden visitt alene mot Tiller-keeper Matilde Bolghaug, men 16-åringen reddet gjestenes største sjanse på glimrende vis.

Helt på tampen økte Marie Tvervåg ledelsen til 7-0 med et god plassert skudd i lengste hjørne før Sande Petersen fastsatte sluttresultatet til 8-0 i duell med Gimses keeper.

Dermed ender Tiller på en svært respektabel 3. plass i sin debutsesong i 3. divisjon. Samtidig ble det unge laget mestscorende og hadde best målforskjell i avdelingen, og det viser lovende takter foran en ny sesong.

Denne gjengen er uansett ikke ferdige med utesesongen riktig enda. Allerede på onsdag gjester de Strindheim i semifinalen i OBOS-cup.