G19: Byåsen TF 2 2 - 3 Tiller (e.e.o.)

Postet av Marius L. Larsen den 17. Sep 2018

BYÅSEN ARENA / DALGÅRD KUNSTGRESS (DALGÅRD): G19 til semfinale i OBOS-cup på dramatisk vis.

Gutta jubler over en plass i semifinalen.

Det måtte ekstraomganger og golden goal til, men til slutt ble det en fortjent seier til Tillers juniorer.
Bortekampen mot Byåsen 2 måtte spilles på to baner på grunn av lystrøbbel.

Tiller G19 har ikke tapt en obligatorisk kamp siden 23. mai. Sjansesløseri fra de blå gjorde imidlertid at det ble en spennende avslutning på kvartfinalen mot Byåsen 2 søndag kveld. Byåsen kunne avgjort kampen på et frispark like før slutt, men headingen gikk i tverrliggeren. Isteden ble det 2x5 minutter spilleforlengelse, og Tiller-scoring i andre ekstraomgang.

Før det hadde Tiller hatt mer enn nok store sjanser til å avgjøre kampen. Tiller ledet 0-2 etter første omgang. To scoringer av Andreas Fredagsvik Tran gjorde at det så lyst ut for Tiller. Like lyst var det ikke på Byåsen Arena. Kampen måtte nemlig flyttes til den kommunale kunstgressbanen på Dalgård fordi kommandoen «Bli lys!» denne gangen ikke fungerte. I pausen var lyset på plass igjen, og kampen kunne fortsette på riktig bane.

Trans første scoring kom etter innlegg fra Magnus Kristoffersen. På scoring nummer to gjorde han hele jobben selv, passerte det som var av byåsinger og satte ballen forbi keeper.

Sneisen matchvinner

Andre omgang ble jevnere, men fortsatt var det Tiller som hadde et slags overtak. Likevel var det Byåsen som scoret. Reduseringen kom helt i starten av omgangen, på straffespark, etter at Stian Thanem var uheldig og felte Byåsens venstrekant. Litt senere kom utligningen etter en ballmiss på midten, som hjemmelaget utnyttet til fulle.

Mot slutten av andre omgang og i ekstraomgangene, ble det mest kriging og mindre godt spill. Heldigvis var det Tiller som til slutt fant veien til nettmaskene, etter at Erik Arntsberg var Roy Sneisens servitør. Sneisen satte ballen sikkert i mål.

En veldig fortjent seier i en kamp der det sure høstværet gjorde sitt for å begrense den gode fotballen. Tiller burde likevel ha avgjort denne kampen tidligere. Det viktigste, tross alt, er seier og avansement i cupen. Tiller og Strindheim 3 er nå klare for semifinale i OBOS Cup. Kvartfinalene Kattem-Ranheim 2 og Egge-Heimdal er i skrivende stund ennå ikke spilt.

G19: Byåsen TF 2 2 (0) - (2) 3 Tiller IL (e.e.o.)
0-1 Andreas Fredagsvik Tran 24'
0-2 Andreas Fredagsvik Tran 40'
1-2 (str.) 46'