To kvartfinaler fredag

Postet av Marius L. Larsen den 1. Aug 2018

EKEBERGSLETTA (OSLO): Tiller skal spille to A-kvartfinaler fredag ettermiddag.

Spenningen stiger når Tiller nærmer seg finale. De to neste kampene kan sees på VG TV.

De blåkledde fra Tillerbyen skal spille to kamper om en semifinalebillett, men det gikk ikke helt veien for alle våre lag.

G19 fikk det tøft mot Melhus i 16-delsfinalen i B-sluttspillet onsdag ettermiddag. Blåtrøyene var etter rapportene ikke langt unna å ta ledelsen, men måtte se sine motstandere gjøre det kort tid før pause. I andre omgang raknet det for Tiller, som slapp inn hele fire dødballmål og tapte dermed 5-0.

Norway Cup-eventyret er over for denne gang.

G17 var det andre guttelaget i aksjon i sin 8-delsfinale i A-sluttspillet torsdag ettermiddag. De blå tok imot Harstad på Ekeberg, og det var egentlig ikke noen tvil om at Tiller skulle til kvartfinale. Ivrige Andreas Fredagsvik Tran og Henrik Langset Breivoll sendte blåtrøyene to nydelige mål foran henholdsvis rett før og rett etter pause, men så skulle det bli nervepirrende.

Harstad reduserte til 1-2 på straffespark halvveis i andre omgang, og selv om de kjørte på med en liten sluttspurt, fastsatte Magnus Kristoffersen resultatet til 3-1 etter et fantastisk frispark i nærmeste hjørne fra 20 meter.

Vevle matchvinner 60 sekunder før slutt

Helt til slutt skulle J19 prøve å overliste Utleira 2 i samme utslagsrunde som G17. Det ble til slutt en tøff kamp mot en svært lavtliggende motstander som gjorde det vanskelig for blåtrøyene, og etter flere halvsjanser og langskudd, skulle det endelig bli jubel etter 59 minutter.

Tiller malte på i angrep, slik de hadde gjort gjennom hele andre omgang. Marita Olsen fant Celine Kleiven Vevle med et perfekt hodestøt, og sistnevnte stanget inn 1-0 fra sju meter til ellevill jubel både på og rundt banen.

Kampen ebbet ut i et befriende Tiller-resultat, og nå venter det kvartfinaler for både gutta og jentene.

Tiller på VG TV

Blåtrøyene har i lesende stund forberedt seg godt til det som venter dem, og nå er det ingen vei tilbake.

Begge våre lag går for ennå mer jubel og fantastiske scener, men da må jobben gjøres fredag ettermiddag.

Norway Cup fredag:
kl.12.30 kvartfinale G17 Djerv 1919 - Tiller
kl.14.00 kvartfinale J19 Tiller - Lyn (direkte på Twitter)

Begge kamper vises direkte på VG TV, og krever innlogging via VG+.
Trykk her for å lese mer om hvordan du får se kampene.

Samtidig oppdaterer vi J19-kampen direkte på Twitter. Vi skal også prøve å komme med pause- og sluttresultat fra G17-kampen.

Eventuelle semifinaler er fra fredag kl.18.15.