J17: Strindheim 1 - 3 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 13. Mai 2018

RUTA ARENA (LEANGEN): J17-1 havnet under, men reiste seg kraftig og vant over den argeste rivalen søndag kveld.

Jubel etter Finsruds (nummer to fra høyre) utligning sent i første omgang.

Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen gikk ut i et bra press og hadde ballen mest i åpningsminuttene. Det resulterte i en stor sjanse for Louisa Stuedahl etter et pent Tiller-angrep på venstresiden ved blant annet Lise Finsrud, men Stuedahls avslutning ble blokkert fra kloss hold.

Etter 16 minutter var hjemmelaget farlig frempå, men skuddet fra skrått hold snek seg like utenfor lengste stolpe for Tiller-keeper Tuva Tvervåg.

Men i det 27. spilleminutt sto det 1-0 til Strindheim. Et pent langskudd fra rundt 25 meter suste i nettaket, men Tiller ville ikke være noe dårligere. Kort tid senere utlignet Finsrud med et herlig skudd alene med keeper etter en flott målgivende pasning fra Vilde Winge Kristiansen.

Dramatiske sluttminutter

Slutten av første omgang endte med et tverrliggerskudd for Strindheim, og starten av den andre startet med et skuddforsøk like over den vannrette stolpen.

Tiller var heller ikke ufarlig i det ellers ikke så fullt sjanserike oppgjøret. Synne Bye-Andersen gjorde det meste riktig da hun serverte Winge Kristiansen, men skuddet fra nært hold gikk rett over mål.

Så ble det litt dramatikk.

Strindheim og resten av Ruta Arena trodde de hadde gått opp i ledelsen etter et hjørnespark, men målet ble annulert for offside. Så gikk Tiller rett i angrep, og anført av Marita Olsen, fintet Synne Bye-Andersen keeper og satte ballen iskaldt i et relativt åpent mål til 1-2.

Fem minutter før full tid ble kampen komplett med Stuedahls fantastiske frispark fra 30 meter rett i mål!

Dermed vant Tiller toppoppgjøret 3-1 på bortebane, og overtar tabelledelsen etter fem seriekamper.

Neste seriekamp er borte mot Steinkjer søndag 27. mai.

J17: Strindheim IL 1 (1) - (1) 3 Tiller IL