J14: Tiller 2 - 2 Charlottenlund

Postet av Marius L. Larsen den 1. Mai 2018

TOBB ARENA (TILLER): J14-1 kapret et svært viktig poeng rett før slutt tirsdag ettermiddag.

Full jubel etter 2-2 helt på tampen.

De blåkledde fra Tillerbyen fant seg liggende under 0-1 etter ti minutter, da en Charlottenlund-spiller plukket opp et stolpeskudd som hun satte i mål fra nært hold.

Selv om Tiller hadde et par brukbare muligheter i starten, var det gjestene fra østsida som var farligst. I det 23. spilleminutt headet gråtrøyene i stolpen, og dette var et varsel på hva som var i vente, for rett før pause doblet de ledelsen alene med Tiller-keeper Emilie Leirvik Davidsen.

Andre omgang startet med et smell, da Vilde Hulaas Grøseth smalt ballen rett i tverrliggeren fra omtrent 25 meter, og ikke mange minutter senere fyrte Hedda Stuedahl-Karlsen av en suser like over mål.

Stanget inn utligningen

Men Tillers tålmodighet skulle etter hvert betale for seg. 14 minutter før full tid satte blåtrøyene opp Hulaas Grøseth i bakrom, og den fotrappe angrepsspilleren var iskald alene med keeper da hun reduserte til 1-2 fra skrått hold.

Tiller stormet i angrep etter avspark, og de tilbakeviste arbeidernes fridag denne tirsdagen. Synne Aunehaugen fikk til et bra treff fra 20 meter, men forsøket gikk midt på keeper.

Fem minutter før slutt eksploderte TOBB Arena Sør i full jubelrus. Et perfekt slått hjørnespark av Stuedahl-Karlsen fant pannebrasken til Hejar Kara, som stanget kontant inn 2-2 fra fire meter.

Hjemmelaget fortsatte med angrepsbølger helt på tampen, men det var ikke mange nok minutter igjen til å skape et vinnermål.

Tiller fikk dermed med seg et fortjent og viktig poeng i en potensiell toppkamp mot Charlottenlund.

Neste oppgjør for J14-1 er borte mot Strindheim lørdag 5. mai kl.14.00.

J14: Tiller IL 2 (0) - (2) 2 Charlottenlund SK