Knepent tap i sjansesløseri

Postet av Marius L. Larsen den 8. Apr 2018

ORKLA MASKIN ARENA (ORKANGER 3 - 1 TILLER): Tiller skapte de fleste sjansene, men maktet ikke å overliste gode Orkanger-keepere søndag kveld.

Tonje Gravdal spilte en solid kamp fra sin vante midtbaneposisjon.

Det var duket for årets nest siste treningskamp for vårt kvinnelag i 3. divisjon, og 2. divisjonslaget Orkanger sto på motsatt halvdel på flotte og snøfrie Orkla Maskin Arena.

Gjestene fra Trondheim startet oppgjøret best, og allerede etter to minutter fikk Sandra Aardahl Gulstad en stor dobbelsjanse fra skrått hold, men Orkangers keeper reddet begge forsøkene.

Få minutter senere var det et glimrende angrep som startet bakfra, som endte med at Ina Sofie Rokne kom alene med keeper, men skuddforsøket endte utenfor mål.

Orkanger hadde én stor sjanse i første omgang, men den reddet Tillers solide keeper Marthe Jakobsen.

Etter 21 minutter tråklet Gulstad seg alene med keeper, men igjen sto vertenes målvakt i veien, og målsjansene som ikke endte i mål, fikk sin "straff" rett før pause. Fire minutter før hvilen scorte Orkanger kampens første mål på en flott heading fra seks meter.

Endelig nettkjenning

Andre omgang fikk en dårlig start etter at et ambisiøst oppspill ble brutt, Orkanger kontret og satte inn 2-0 fra kloss hold.

Deretter kom det en tirade av Tiller-sjanser med kort tids mellomrom. Gulstad var to ganger til alene med keeper, men hjemmelagets nye sisteskanse reddet også disse forsøkene.

I tillegg var Rokne centimetere unna å tuppe inn redusering fra skrått hold, samt Celine Kleiven Vevles frisparkforsøk fra 20 meter snek seg like utenfor.

Litt mot spillets gang økte Orkanger ledelsen til 3-0 på en ny kontring tre minutter før full tid, men nesten umiddelbart etter avspark fikk Tiller sin svært fortjente redusering ved Gulstad.

Kampen endte dermed 3-1 i disfavør Tiller, som fikk merke tøff motstand gjennom hele kampen, men allikevel gjennomførte en solid kamp.

Dette oppgjøret var også en slags debut for Ánne Biret Holmestrand, som siden vintermånedene har trent med Tiller mens hun spiller for Surnadal.

Siste treningskamp før det hele braker løs i 3. divisjon er søndag 15. april kl.14.00 mot Gimse på TOBB Arena.