Malvik 0 - 9 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 5. Mar 2018

ABRAHALLEN (SVEBERG): Kvinnelaget fikk en pangstart på OBOS Cup søndag kveld.

Sandra Aardahl Gulstad (t.h.) og Kaisa Øien Aune herjet mot Malvik.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en spesiell inngang til denne kampen, ettersom forrige mandags treningskamp mot Utleira slettes ikke gikk riktig vei, og en lang kuldeperiode hindret gode treningsforhold.

Om ikke det var nok, rakk ikke førstekeeper Marthe Jakobsen kampstart grunnet flyreise, slik at forsvarsspiller Kaisa Øien Aune måtte stille sporty opp i buret.

Jakobsen entret dog banen få minutter etter avspark, og hun fikk se at Sandra Aardahl Gulstad allerede hadde sendt Tiller opp i føringen med sitt soloraid og avslutning fra skrått hold.

Hel volley

Celine Kleiven Vevle doblet ledelsen etter et kvarter spilt med sitt smarte skudd fra kloss hold, før Tonje Gravdal holdt på å smadre kryssfestet med sitt helvolleyskudd fra tolv meter - det kunne ha blitt årets mål allerede, Tonje!

Men så ville ikke Tiril Olsen være noe dårligere etter 25 minutter. Hun bredsidet ballen kontant i mål på hel volley fra Øien Aunes hjørnespark, og to minutter senere fikset Ina Sofie Rokne 0-4 da hun rundet keeper.

Sara Bye-Andersen økte ledelsen til 0-5 da også hun rundet keeper tidlig etter sidebytte, før Øien Aune banket ballen i nettaket etter et flott Tiller-angrep halvveis i andre omgang.

To nye scoringer fra Bye-Andersen og Øien Aune sørget for at det ble en etter hvert så solid 0-8-ledelse, før Aardahl Gulstad styrte inn 0-9 og derav sluttresultatet helt på tampen.

En solid gjennomføring av de blåkledde, som virkelig reiste seg etter forrige treningskamp. Mye godt angrepsspill og god kontroll bakover gir fornyet optimisme inn mot de neste vinteroppgjørene.

Neste kamp i OBOS Cup i denne klassen er søndag 11. mars borte mot Egge.

PS! '03-er Aiila Renander Bransfjell strålte da hun spilte hele andre omgang i sin seniordebut! Vi gratulerer!