J17: Tiller 13 - 0 Utleira

Postet av Marius L. Larsen den 17. Aug 2016

TOBB ARENA (TILLER): Et purungt J17-lag storspilte i toppoppgjøret mot Utleira onsdag kveld.

Jubel for Victoria Sande Petersen (t.h.), Sara (t.v.) og Synne Bye-Andersen etter sistnevntes scoring. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen ønsket Utleira velkommen til TOBB Arena og høstens første seriekamp denne onsdagskvelden, vel vitende om at gjestene østfra tidvis rundspilte Tiller og hadde fortjent alle tre poengene i motsatt oppgjør i april.

Men Tiller, som startet med ikke mindre enn fire '02-spillere og spilte nesten 20 minutter midtveis i kampen med kun tre 17-åringer, hadde virkelig andre planer på TOBB Arena.

Det hadde knapt gått ett minutt før Tiller fikk straffespark, men toppscorer Victoria Sande Petersens forsøk snek seg uheldigvis utenfor stolpen fra elleve meter.

I manesjen med Bye-Andersen

Dog skulle det straks bli jubel for hjemmelaget. Andrea Holm Aune hamret inn 1-0 kun to minutter senere, og da Sara Bye-Andersens kontante avslutning på hel volley etter egen oppvipp til 2-0 etter 14 minutter, ante man allerede hvilken kveld dette kunne bli.

Holm Aune valgte så å gjøre alt selv to ganger rett i underkant av tre minutter da hun fikset hattrick med sin 3- og 4-0-scoring, før 14-årige Synne Bye-Andersens skudd fra skrått hold sendte Tiller fem mål foran.

Søstrene Bye-Andersen var tydeligvis en giftig duo, for fire minutter før pause assisterte Synne to år eldre Sara, som fra 14 meter klinket inn 6-0.

Sande Petersens revansje

Fire minutter etter sidebytte svarte Laura Gashi med å hamre inn 7-0 på et lekkert frispark fra 18 meter, og to raske nettkjenninger av Sande Petersen førte til en 9-0-ledelse.

Tiller hadde fullstendig kontroll på oppgjøret, men de var langt fra ferdige med kampen.

Etter 67 minutter ble det tosifret ved scoring fra Julie Tørstad Nyheim, og Sande Petersen økte ledelsen kort tid etter før Marita Olsen sørget for dusinet fullt fem minutter før full tid.

Helt på tampen ble Sande Petersen firemålsscorer da hun fastsatte sluttresultatet til hele 13-0.

J17: Tiller IL 13 (6) - (0) 0 Utleira IL
1-0 Andrea Holm Aune 3'
2-0 Sara Bye-Andersen 14'
3-0 Andrea Holm Aune 19'
4-0 Andrea Holm Aune 21'
5-0 Synne Bye-Andersen 26'
6-0 Sara Bye-Andersen 36'
7-0 Laura Gashi 44'