G19: Tiller 1 - 2 KIL/Hemne

Postet av Marius L. Larsen den 21. Jun 2016

TOBB ARENA (TILLER): Juniorlaget tapte vårsesongens siste seriekamp i 1. divisjon.

Det ble bare nesten for juniorene mot KIL/Hemne. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en pangstart på kampen etter 21 minutter med Lasse Knutsens knallharde heading fra fem meter på et godt slått hjørnespark fra Magnus Bleivik Wist, men den jevne åpningen på oppgjøret feide all tvil til side da gjestene fra Kyrksæterøra utlignet til 1-1 på straffespark etter 34 minutter.

Like før pause kunne Soro Hassan sende Tiller tilbake i føringen etter han rundet keeper, men fra skrått hold ble skuddforsøket reddet på målstreken i siste liten.

Like etter pause styrte Namo Zengana et innlegg nesten i mål fra kloss hold, mens Bleivik Wists forsøk alene med keeper havnet like utenfor stolperoten få sekunder senere.

Etter 71 minutter ble nok et hjørnespark fra Bleivik Wist reddet på strek etter at Sander Schjefstad prøvde å tuppe ballen i mål.

Ti minutter før full tid ble oppgaven om å ta hjem tre poeng vanskeligere da kaptein Erlend Blengsli pådro seg sitt andre gule kort, og det ble ikke akkurat lettere da KIL/Hemne tok ledelsen fire minutter senere på en kontring.

Knutsen kunne ha sikret et fortjent poeng for hjemmelaget på overtid, men styringen på Bleivik Wists frispark gikk dessverre midt på keeper.

Juniorlaget avslutter dermed vårsesongen med tap, men kan glede seg over at plassen i 1. divisjon ble berget allerede før denne serierunden. Se sluttabellen her.

G19: Tiller IL 1 (1) - (1) 2 KIL/Hemne Fotball
1-0 Lasse Knutsen 21'