J13: Tiller 8 - 2 Othilienborg 2

Postet av Marius L. Larsen den 15. Jun 2016

TOBB ARENA (TILLER): Tiller rykket opp til høstens 1. divisjon etter en strålende oppvisning i angrepsfotball mot Othilienborg 2 tirsdag kveld.

Tiller jubler over opprykk til nivå 1. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen har i hele vårsesongen kjempet i toppen av tabellen i 2. divisjon avdeling 4, og visste at seier over Othlienborg i siste seriekamp før sommeren garanterte opprykk til høstens 1. divisjon.

Og det startet på best mulig måte. Aiila Renander Bransfjell sørget for en 1-0-ledelse allerede før fem minutter var spilt, og selv om de grønnkledde gjestene hadde noen småfarligheter foran vertenes mål, var det Tiller som sto for underholdningen.

Julie Olsen Samdal kranglet ballen over målstreken etter 25 minutter, før hun tuppet ballen rett foran keeper og i mål til 3-0 like etterpå.

Thale Hinsverk økte ledelsen ytterligere til 4-0 på et velplassert skudd fra ti meter fire minutter før pause.

Othilienborg reduserte til 4-1 kort tid etter hvilen, og en ny redusering kom etter Hinsverks 5-1-scoring etter 53 minutter.

Ti minutter før slutt hamret Mari Kristine Vik inn to scoringer på noenogtredve sekunder til 7-2 før Emma Veronica Dahl fastsatte sluttresultatet til 8-2 helt på tampen.

Tillers J13-lag kan dermed juble over å ha vunnet avdelingen samtidig som de rykker opp til 1. divisjon høst!