Storseiere for jentene

Postet av Marius L. Larsen den 9. Mai 2016

Både J17 og J14 leverte målkalas uten sidestykke på søndag, mens 6. divisjonslaget mistet ledelsen på overtid.

Stor andre omgang gjorde at J14s førstelag slo Utleira hele 12-2. Foto: Marius L. Larsen.

Det var en fortreffelig søndag på TOBB Arena, som inneholdt fire kamper i forskjellige klasser. Først ut var G19-NM-kampen mellom Tillerbyen og Rosenborg, der sistnevnte vant hårfint 2-0. Mer om det oppgjøret kan du lese her.

Kl.16.00 var det duket for et fremskyvet J17-oppgjør mot Tynset, og med 12-1- og 10-0-seier i de to siste kampene, skulle søndagens oppgjør slå alle rekorder.

Før fire minutter var spilt sendte Victoria Sande Petersen Tiller i føringen, og ni minutter senere sto det 4-0 i målprotokollen etter to scoringer fra Sara Bye-Andersen og ett fra Laura Gashi.

Dermed kunne man begynne å ane at de tre poengene skulle bli igjen på TOBB Arena. Et nytt mål fra Gashi, to nye nettkjenninger fra Sande Petersen og en fulltreffer fra Tiril Olsen sørget for at Tiller ledet hele 8-0 til pause.

Andre omgang skulle dog bli enda mer enveiskjørt. T. Olsen satte inn 9-0 nesten rett etter avspark, og Sande Petersen stanget inn sitt fjerde og Tillers tiende ikke lenge etterpå.

Gashi og to gange Andrea Holm Aune samt fem (!) nye scoringer fra ingen ringere enn Sande Petersen - totalt ni - førte til at Tiller vant historiske 18-0 over Tynset.

J14 vant stort - 6. divisjon tapte to poeng på overtid

Ikke lenge etter kampslutt for J17 skulle J14s førstelag i aksjon mot Utleira.

Tiller ledet kontrollert 4-0 til pause, og en stormfull seanse mot Utleiras mål i starten av andre omgang gjorde at kampen ble tidlig punktert.

Anført av giftige angripere i Lise Finsrud, Andrea Sivertsen Broholm og Synne Bye-Andersen ga de seg ikke før det sto 12-2 i målprotokollen.

Helt til slutt på kvelden var det dags for lokaloppgjør mellom Tiller 2 og Kolstad 3 i 6. divisjon avdeling 4 på et etter hvert mørklagt TOBB Arena.

Stian Fossen Thanem sendte hjemmelaget i føringen etter et innlegg på et frispark før Kolstad 3 utlignet ikke lenge etterpå.

Einar Krogh sørget for 2-1-ledelse til pause, men Kolstad 3 ville ha kamp om poengene i andre omgang. Det var nesten enveiskjøring mot Tiller 2s mål, og på overtid fikk de med seg et fortjent poeng da tidligere Tiller-spiller Rune Langørgen utlignet til 2-2 fra 15 meter.