Postet av Marius L. Larsen den 25. Apr 2016

En heidundrende fotballsøndag startet med to tap i aldersbestemte klasser, men ble avsluttet med seniorseier på Ranheim Arena 2.

Ikke lette forhold for J15 på Fillan (Hitra). Foto: Tone Skauge Stiles.

De blåkledde fra Tillerbyen var i full sving med flere kamper denne søndagen, og det hele startet med J15s førstelag på Hitra.

En snødekt bane på Hitra Idrettspark ventet bylaget i åpningskampen i vårsesongen, men var ingen hindring for Ylva Småvik Sagøy som sendte gjestene i føringen.

Dessverre for Tiller scorte Hitra to raske scoringer som førte til at de ledet 2-1 til pause, og da blåtrøyene traff både tverrligger og stolpene i andre omgang, kontret Hitra inn 3-1.

Fem minutter før full tid kriget Lotta Berntsen inn redusering på et godt slått hjørnespark av Kaisa Øien Aune, men til tross for et massivt Tiller-press helt på tampen, ble det 3-2 i disfavør bortelaget.

Rett etter kampslutt på Hitra tok G14s andrelag imot KIL/Hemne på TOBB Arena, men det gikk ikke Tillers vei i et knepent 3-1-tap.

Knepen seier ved Ranheimsfjæra

En kald kveld ble varmet med seier i 6. divisjon. Foto: Marius L. Larsen.

Søndagen ble avsluttet på Ranheim Arena 2, der en fremskyndet seriestart i 6. divisjon avdeling 4 fant sted. Tiller 2 var denne gang hjemmelaget mot Ranheim BF, ettersom kampen egentlig skulle spilles på TOBB Arena, men ble flyttet på grunn av stadige lysproblemer.

I tillegg til fjorårets keeper Fredrik Røstvold som midtstopper, stilte Tiller 2 med flere såkalte kilosvettere i Brage Rimol, Matias Aalberg og Marius L. Larsen.

Og Rimol skulle komme i fokus allerede etter ti minutter. Tiller 2 fikk straffespark etter en hands, men den vanligvis så skråsikre straffetakeren misset fra krittmerket.

Heldigvis rettet Stian Fossen Thanem opp Rimols forsøk da han fra kloss hold styrte inn Aalbergs sedvanlige gode frispark til 1-0 etter 15 minutter.

Fem minutter senere doblet Kim Horghagen ledelsen med et innlegg fra høyre som gikk over alt og alle og i lengste hjørne, og selv om Larsen i buret hadde flere solide redninger, måtte han gi tapt etter en halvtime da Ranheim reduserte til 1-2 på et hjørnespark.

I andre omgang valgte 13-mannstroppen å spare krefter ved å legge seg litt lavere i banen, og det åpnet for kontringer. Ti minutter før full tid fastsatte Sindre Brå Henden sluttresultatet til 3-1 etter et godt forarbeid av Kristoffer Østmo.