Kvik 6 - 1 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 9. Apr 2016

ØRN ARENA (LADE): Avdelingsfavoritt Kvik ble for sterke for Tiller fredag kveld.

Det ble en tøff kamp for Rune Langørgen og Tiller mot Kvik. Foto: Marius L. Larsen.

Herrelaget i 4. divisjon skulle møte en tøff motstander i fjorårets nedrykkslag fra 3. divisjon i seriepremieren, og Tiller hang bra med de første 20 minuttene.

Men så giret Kvik om. De scorte kampens første mål etter et god gjennomspill og skudd fra kloss hold, og Tiller slet med å henge med på temposkiftet til hjemmelaget.

I løpet av de siste to minuttene før pause gikk det fra vondt til verre. To enkle feil i bakre rekker førte til to nye nettkjenninger fra Kvik, som straffet dagens hvitkledde spillere knallhardt.

Etter hvilen hang Tiller bedre med, men det skulle gå kun 12 minutter før kampen ble punktert. Et godt innlegg fra venstresiden ble stanget i mål ved første stolpe til 4-0.

Etter 73 minutter økte Kvik ledelsen til 5-0 da de rundet Tiller-keeper Geir Robert Haltstrand, men to minutter før full tid kom dagens høydepunkt sett med Tiller-øyne: et strålende angrep avsluttes med et herlig innlegg fra Jørgen Oldervik til Frederik Vrzic som banket ballen i mål.

På overtid fastsatte Kvik imidlertid sluttresultatet til 6-1 i disfavør Tiller.

Neste seniorkamp i 4. divisjon er mandag 18. april kl.20.00 mot Trønder-Lyn på TOBB Arena.