G19: Tiller 8 - 1 Alvdal

Postet av Marius L. Larsen den 8. Okt 2015

TOBB ARENA (TILLER): Juniorlaget strålte da de vant sin første seier i høstsesongen hjemme over Alvdal onsdag kveld.

Shkar Salih leverte en strålende andre omgang. Bildet er fra en tidligere kamp. Foto: Marius L. Larsen.

Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen hadde så aldeles ikke tatt høstferie denne kvelden, da de skulle etter hvert levere sesongsbeste på TOBB Arena.

Preben Holm Aune startet scoringsshowet før ti minutter var spilt, og Lasse Knutsen doblet ledelsen ti minutter senere.

Strålende angrepsspill sørget for at Holm Aune la på til 3-0 etter 24 minutter, men dramatikken var langt fra over.

Tiller hadde noen gigantsjanser i minuttene som fulgte. Elias' frispark ble reddet av keeper, returen satte Namo Zengana i stolpen. Kawa Zengana klinte til i tverrliggeren fra 22 meter og Holm Aune misset alene med keeper.

Rett før pause reddet også Tiller-keeper Kristoffer Nisja straffespark.

Susende Salih storspilte

Andre omgang ble ikke mindre kjedelig for hjemmepublikumet.

Elias økte til 4-0 med et flott skudd i lengste hjørne ti minutter ut etter sidebytte, og Shkar Salih satte inn 5-0 under minuttet etter.

Nevnte Salih var i det svært livlige hjørnet utover kampen. Da vertene lagde ny scoringsbonanza på fire minutter fra det 73. minutt, assisterte han både N. Zengana og Kristian Moa mens han scorte sitt andre for dagen mellom de to målgivende pasningene.

Tre minutter på overtid reduserte Alvdal til 8-1, men det hindret ikke de beste juniorspillerne fra Tillerbyen i å storme sammen i et ellevilt jubelbrøl da de tok høstsesongens første trepoenger i det som har vært en tøff del av 2015.

G19: Tiller 8 (3) - (0) 1 Alvdal IL
1-0 Preben Holm Aune 10'
2-0 Lasse Knutsen 20'
3-0 Preben Holm Aune 24'