Tiller 2 3 - 3 Kolstad 3

Postet av Marius L. Larsen den 20. Sep 2015

TOBB ARENA (TILLER): Andrelaget i 6. divisjon fikk en pangstart, hadde en slapp midtperiode, men etter hvert en strålende opphenting i møtet med Kolstad 3 søndag kveld.

Jørgen Oldervik var en stressfaktor for Tiller 2 mot Kolstad 3. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.
De blåkledde fra Tillerbyen startet imponerende med en suser fra Frederik Vrzic før fem minutter var spilt, da han klinket til fra 16-meteren etter et hjørnespark og rett i lengste hjørne.

Kolstad 3 svarte nesten umiddelbart, men et volleyskudd fra 12 meter ble mesterlig reddet av Tiller-keeper Even Bjølgerud Bergheim.

Det var flere halvsjanser til begge lag de kommende minuttene, inkludert et offsidemål fra Brage Rimol, men Kolstad 3 utlignet fortjent til 1-1 etter 26 minutter.

Rett før pause misset juniorspiller Shkar Salih på nærmest åpent mål, og Arne Julius Berdals scoring ble annulert for angrep på keeper.

Karlgård utlignet med en perle

Andre omgang startet på verst tenkelig vis for hjemmelaget da Jørgen Oldervik først misset alene med keeper, mens gjestene fra Kvitbyen gikk rett i angrep og satte inn 1-2 bak Bergheim.

Etter 60 minutter økte de ledelsen til 1-3 på et langskudd som skapte trøbbel for Tillers sisteskanse, før Tiller startet en solid opphenting på få minutter.

Oldervik stanget inn redusering og 2-3 på et godt slått frispark fra kaptein Geir Øyvind Sjømæling, og apropos frispark, så sto Julian Karlgård for dagens lekkerbisk. Et nydelig utført frispark fra 22 meter gikk over muren og i nærmeste hjørne til 3-3.

Begge lag hadde sine sjanser i sluttminuttene, men det mest begivenhetsrike var da J16-trener og tidligere Tiller-spiller Pål Nyheim entret banen tidlig i andre omgang. Til tross for at det var 15 år siden sist offisielle kamp på en storbane for blåtrøyene, vanket det rungende jubel fra tribuneplass der nærmest hele J16-laget satt spente og fulgte med.