J14: Tiller 2 - 0 Os/Nansen

Postet av Marius L. Larsen den 21. Aug 2015

TOBB ARENA (TILLER): J14s førstelag åpnet høstsesongen på best mulig måte med tre poeng og ingen baklengsmål fredag kveld.

Dagens hvitkledde fra Tillerbyen fikk et lite overtak tidlig i kampen, og den første sjansen kom ved Marita Olsens skuddforsøk fra distanse som keeper fikk vippet over mål.

Etter 12 minutter skulle det bli hjemmejubel på TOBB Arena. Et langt utspill bakfra fra Olsen gikk over og gjennom alle på banen helt til Inger Fiskå, som alene med keeper satte ballen sikkert i mål til 1-0.

De neste minuttene var sjansefattig og med mye kriging om ballen på midten, men etter 25 minutter var Gunvor Krokens innlegg foran mål svært nære ved å treffe en medspiller på kloss hold.

Tuppet inn 2-0

Og da Tiller trengte det som mest, vartet Jenny Marie Vonheim opp med en god redning på et markkryperskudd fra 15 meter.

Andre omgang startet som den første; jevnt og med få store sjanser. Tiller hadde imidlertid overtaket, og etter 47 minutter ble det ny jubel for hvittrøyene.

Thea Marie Tønnessen fyrte av med et herlig tåskudd fra skrått hold, via keeper og i mål til 2-0 for vertene.

Mot slutten hadde begge lag sine muligheter til å få nettkjenning, men Tiller dro i land en solid seier i høstens første seriekamp.

J14: Tiller IL 2 (1) - (0) 0 Os/Nansen IL
1-0 Inger Fiskå 12'
2-0 Thea Marie Tønnessen 47'