G19: Tiller 2 - 2 Sjetne

Postet av Marius L. Larsen den 18. Aug 2015

TOBB ARENA (TILLER): Juniorlaget forhåndsstartet høstsesongen med et fremskyvet møte med Sjetne på TOBB Arenas innvielsesdag.

Mye folk og god stemning på juniorkampen. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.
De beste juniorspillerne fra Tillerbyen startet åpningsfesten på TOBB Arena foran flere hundre tilskuere litt under pari, ettersom banedeler og nabo Sjetne gikk opp i ledelsen etter 13 minutter på et godt skudd i nærmeste vinkel.

Tiller slet med å skape noe innledningsvis, og etter 26 minutter doblet Sjetne ledelsen bak et passivt Tiller-forsvar.

Rett før pause valgte Elias imidlertid å gjøre alt selv ved å drible flere Sjetne-spillere før han hamret inn 1-2.

Temperatur på overtid

Tiller kom bedre med i andre omgang foran en stadig økende tilskuermasse på TOBB Arena, men utligningen lot vente på seg helt til det 70. minutt.

Namo Zengana gjorde forarbeidet, ble felt innenfor 16-meteren og dommeren pekte på straffemerket.

Elias var sikker som banken og satte inn 2-2 til side for keeper.

De store sjansene uteble mot slutten av kampen, og i stedet havnet en spiller hos hvert lag på det røde kortet hos dommeren, ettersom det oppsto tumulter på overtid.

G19: Tiller IL 2 (1) - (2) 2 Sjetne IL