J16: Tiller 11 - 0 Ålen

Postet av Marius L. Larsen den 5. Jun 2015

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Tiller klatret helt til topps på tabellen i BDO-serien J16 etter dagens store 11-0-seier over Ålen.

Victoria Sande Petersen (t.v.) og Tonje Gravdal smiler over en foreløpig topplassering i BDO-serien J16. Begge foto: Marius L. Larsen.
Allerede etter ett minutt og åtte sekunder tok hjemmelaget ledelsen ved Andrea Holm Aune som satte ballen sikkert i mål i en situasjon alene med keeper.

Blåtrøyene fortsatte å skape muligheter mot Ålen, men det tok 19 minutter før neste scoring kom. Nok en gang var det Holm Aune som dro seg gjennom gjestenes forsvar og doblet ledelsen til 2-0.

Sju minutter senere la Celine Kleiven Vevle på til 3-0 med et smart skudd fra 16 meter, og åtte minutter før pause satte Victoria Sande Petersen inn 4-0 på en herlig lobb over keeper og i mål.

Rett før fløytesignalet gikk halvveis i kampen, scorte Laura Gashi på et hardt frispark fra 27 meter til 5-0, og kampen var i realiteten punktert.

Tre x Gashi & Sande Petersen

I starten av andre omgang fikk nevnte, livlige Gashi tre store muligheter på knapt fem minutter. Først rundet hun keeper, men misset fra skrått hold. Deretter skjøt hun rett over mål før hun styrte et innlegg like utenfor fra kloss hold.

Kaptein Tonje Gravdal hamret et skudd rett i tverrliggeren ikke mange sekunder etterpå, men så satte Sande Petersen sitt andre for dagen med et skudd på åpent mål etter et flott forarbeid av Gashi etter 49 minutter.

Vevle la på til 7-0 på et skudd fra ti meter før Gravdal økte til 8-0 rett utenfor 16-meteren. 9-0 kom ved Gashi på et langskudd, nesten identisk til frisparket sitt i første omgang, før samme spiller ble tremålsscorer da hun førte inn et tosifret tall i målprotokollen.

Sande Petersen scorte også sitt hattrick med sin 11-0-scoring tolv minutter før slutt, og selv om både Emma Bergem og Tiril Olsen kunne ha økt ledelsen ytterligere mot slutten, så Tiller seg fornøyd med en sterk seier, null baklengsmål og en foreløpig tabelltopp.

J16: Tiller IL 11 (5) - (0) 0 Ålen IL
1-0 Andrea Holm Aune 2'
2-0 Andrea Holm Aune 19'
3-0 Celine Kleiven Vevle 26'
4-0 Victoria Sande Petersen 32'
5-0 Laura Gashi 39'
6-0 Victoria Sande Petersen 49'
7-0 Celine Kleiven Vevle 54'