To seiere av tre mulige

Postet av Marius L. Larsen den 10. Apr 2015

J14 pangåpnet 2015-sesongen med hjemmeseier, G19 tapte mot Sjetne og A-laget slo Kattem 3-2, der en 15-åring fikk målgivende pasning på vinnermålet.

15-årige Sindre Olufsen ordnet målgivende pasning i sin A-lagsdebut i kveld. Her får han instrukser før entréen fra hovedtrener Marius L. Larsen. Assistenttrener Christer Mathissen til høyre. Foto: Håvard Duklæt.

Dette var torsdagskvelden på Tonstad kunstgress og Åsheim kunstgress, og det var våre jenter i 14-årsklassen som åpnet fotballkvelden på førstnevnte bane.

I serieåpningen mot Charlottenlund tok det ikke mange minutter før Thea Marie Tønnessen satte inn 1-0 for de blåkledde fra Tillerbyen, og derfra så hjemmelaget seg aldri tilbake.

I den 70 minutter lange kampen økte Tiller ledelsen to ganger slik at sluttresultatet ble 3-0 og dermed en flott start på sesongen i 1. divisjon avdeling 1 vår.

G19 trøblet mot Sjetne

Tillers beste juniorspillere fikk litt hjelp av flere gode G16-spillere til treningskampen mot Sjetne på Tonstad kunstgress, men kampen fikk en dårlig start for blåtrøyenes del.

Sjetne gikk tidlig opp i ledelsen både 1- og 2-0, før Tiller kviknet til og reduserte til 2-1. Til pause lå Tore Kristiansens mannskap under 4-2, og de klarte aldri å slå tilbake etter hvilen til tross for en jevn andre omgang.

Tiller tapte til slutt 6-2.

A-laget seiret rett før slutt

De blåkleddes beste menn var samlet på Åsheim kunstgress i et heftig lokaloppgjør mot Kattem kl.21.00, og vinterens nest siste treningskamp fikk en god start for Tiller, som blant annet hadde blodproppopererte Kim Horghagen tilbake i en nykomponert forsvarsfirer.

Stian Mathisen Myrbekk sendte gjestene i føringen etter halvannet minutt, men etter 32 minutter utlignet Kattem fullt fortjent til 1-1.

En svak første omgang ga en litt bedre andre omgang. Kevin Karlsen sendte Tiller på ny i ledelsen med sin 1-2-scoring åtte minutter etter sidebytte, men Kattem utlignet på straffespark etter 78 minutter.

Rett før 90 spilte minutter ble Fredrik Schevigs frispark nedfallsfrukt i feltet, der A-lagsdebutant og 15-årige Sindre Olufsen headet til kaptein Alexander Sotberg som hamret inn 2-3.