TILLER PÅ TOPP!

Postet av Håvard Ophaug den 7. Feb 2015

Tiller - Sandefjord 3-0. Guttene gjorde jobben og topper nå eliteserien.

Det var knyttet stor spenning foran dagens kamp i Breivikhallen i Tromsø. Vinneren ville innta tabelltoppen og føringen i kampen om seriemesterskapet. Etter gårsdagens seier var humøret på topp og vi var klare for kamp. Trener Frode Bergmann hadde før kampen oppskriften klar. Konsentrasjon og bunnsolid forsvarsspill. Tidligere i sesongen har vi dessverre mistet konsentrasjonen i kamper laget har ført. Slik skulle det ikke få i dag!

Aasarød ga Tiller ledelsen 1-0 før Iversen doblet ledelsen til 2-0 som ble pauseresultater. Bunnsolid forsvarsspill og flott fokus hadde sikret et godt utgangspunkt for våre gutter før andre omgang.

Tiller fortsatte også andre omgang med solid spill og var sjelden truet. Da laget gikk opp i 3-0 etter vakkert angrepsspill i det 33. spilleminutt var seieren aldri truet.

Vi gratulerer guttene med en flott seier og plass på toppen av tronen!