Sterk 2. plass i Malvikcupen

Postet av Marius L. Larsen den 23. Nov 2014

Tiller ble bokstavelig talt straffet av Verdal i J15-finalen i Malvikcupen søndag ettermiddag.

Sølvvinnerne i Malvikcupen i J15-klassen. Foto: Marius L. Larsen.

Etter en strålende lørdag i gruppespillet, der det ble seier over Hommelvik (2-1), Trond (2-0) og Buvik (8-0), gikk våre jenter som denne helga stilte i J15-klassen rett til semifinale.

Der skulle det bli tøffere motstand av Gimse, som holdt Tiller til 2-2 etter ordinær tid (25 minutter). Det ble heller ingen mål i ekstraomgangene, og det hele skulle avgjøres på straffesparkkonkurranse.

Der var Tiller iskald og vant 5-4.

Heroiske Tiller

I finalen sto sterke Verdal på motsatt halvdel, som hadde slått ut Charlottenlund i semifinalen.

De blå- og hvitstripede tok ledelsen etter 15 minutter, men Julie Lossius Aalberg utlignet til 1-1 få minutter etterpå - godt hjulpet av kaptein Tonje Gravdal som kriget til seg ballen i en tøff duell med Verdals sisteskanse.

Tiller hadde de største sjansene i ekstraomgangene, men ingen av forsøkene fant veien til nettmaskene, og det hele måtte avgjøres på en ny straffesparkkonkurranse.

Det så lysende ut da Gravdal åpnet med scoring og keeper Mayliss Fremo reddet Verdals første forsøk, men så ble det stang ut og Verdal vant til slutt 3-1 fra seksmeteren.

Vi gratulerer våre jenter med en fantastisk 2. plass i Malvikcupen!