J16: Ranheim 4 - 6 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 14. Okt 2014

DNB ARENA 2 (RANHEIM): Tiller slo Ranheim i en nervepirrende bortekamp tirsdag kveld.

Sara Bye-Andersen setter inn 4-5 - hennes andre av til slutt tre scoringer - i duell med Ranheim-keeper. Foto: Marius L. Larsen.

Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen fikk en pangstart på kampen, da kaptein Tonje Gravdal fant Sara Bye-Andersen i bakrom og alene med keeper sentret hun uselvisk til Victoria Sande Peteresen som satte inn 0-1 fra kloss hold.

Ranheim utlignet etter 13 minutter, men Bye-Andersen svarte med en herlig vending og skudd med yttersiden av foten til 1-2 få minutter senere.

Ranheim ga seg imidlertid ikke så lett og utlignet til 2-2 på et frispark fra langt hold etter 27 minutter, men Andrea Holm Aune hamret ballen i vinkelen rett etterpå til 2-3.

Målmaskinen Bye-Andersen

Etter hvilen skulle det også bli umiddelbare nettkjenninger på denne kalde høstkvelden på Ranheim. Hjemmelaget fyrte av nok et langskudd som gikk i mål, men Gravdal ville ikke være noe dårligere med sitt venstrefottreff i lengste hjørne til 3-4.

Ranheim presset Tiller i starten av andre omgang, og utlignet fortjent for fjerde gang i kampen med et godt plassert skudd fra 12 meter.

Men så var Bye-Andersen i storslag denne kvelden. Hun satte inn 4-5 alene med keeper etter en flott bakromspasning, og ikke lenge etter ble hun felt innenfor 16-meteren og dommeren pekte på straffemerket.

Dessverre ble Gravdals forsøk fra ellevemeteren reddet av Ranheims sisteskanse, men åtte minutter før full tid punkterte Bye-Andersen kampen med sitt hattrick og Tillers sjette mål med en herlig lobb over keeper.

J16: Ranheim IL 4 (2) - (3) 6 Tiller IL
0-1 Victoria Sande Petersen 2'