Sverresborg 3 4 - 4 Tiller 2

Postet av Marius L. Larsen den 1. Okt 2014

HAVSTEIN KUNSTGRESS (SVERRESBORG): Det var dramatikk til siste sekund da Tiller 2 mistet seieren på overtid.

Mobilfoto: Marius L. Larsen.

Dagens hvitkledde spillere slet med å finne hverandre i åpningsminuttene på Havstein kunstgress denne tirsdagskvelden, ettersom et velspillende hjemmelag stresset Tiller 2 til å gjøre flere feil.

Allikevel gikk gjestene opp i ledelsen etter 19 minutter, da Ruben Rostille avsluttet et fint angrep etter en lekker bakromspasning fra Brage Rimol.

Sverresborg 3 utlignet sju minutter senere på et langskudd fra 25 meter, men Rostille og Rimol var igjen en lettspillende angrepsduo da førstnevnte satte inn 1-2 alene med keeper.

Men ledelsen varte ikke til pause. Fire minutter før hvilen utlignet Sverresborg 3 på nok et langskudd, og sekunder før sidebytte tok de ledelsen fra kloss hold, der i samme duell ble Tiller-keeper Fredrik Røstvold skadet.

Bach med to mål

Utespiller Frederik Vrzic tok på seg keeperhanskene i andre omgang, men Tiller 2 fikk ikke et svakt ledd av den grunn. Angrepsspilleren reddet flere forsøk fra gjestene da de trengte seg gjennom de tilreisendes forsvar.

I det 74. minutt utlignet Erik Bach på en retur fra keeper etter Rostilles skudd, og tre minutter før slutt satte samme mann inn 3-4 fra nært hold etter godt forarbeid av Rostille og Jonny Tran.

Men to minutter på overtid fikk vertene straffespark etter en dytt i feltet, og forsøket fra ellevemetersmerket ble satt sikkert i mål til 4-4.