G14: Tiller 0 - 5 Byåsen

Postet av Marius L. Larsen den 19. Sep 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): G14s førstelag tapte klart mot et mer skjerpet Byåsen-lag fredag kveld.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk det allerede tungt fra start av, da en av gjestenes spillere fikk stå mutters alene og heade ballen i mål på et hjørnespark etter to minutter.

Tiller prøvde å svare umiddelbart, men lite stemte fremover. I stedet doblet Byåsen ledelsen i en duell alene med Tiller-keeper Joakim Berg Vårhus før kvarteret var spilt.

Hjemmelaget kom bedre med utover i første omgang, men slet med å true rødtrøyenes sisteskanse nevneverdig.

I andre omgang gikk det fra vondt til verre da Byåsen økte ledelsen til 0-3 på et langskudd, før målprotokollen viste både 0-4 og 0-5 med korte mellomrom.

Tiller klarte aldri å svare et sterkt Byåsen-lag denne fredagen, til tross for kjempende sluttminutter med ti mann på banen.

G14: Tiller IL 0 (0) - (2) 5 Byåsen IL