J16: Vestbyen 4 - 8 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 6. Sep 2014

HAMMERSBORG KUNSTGRESS (TILLER): Vårt eldste jentelag fikk smake på tre poeng i et målrikt oppgjør mot Vestbyen fredag kveld.

J16-laget vant sin første kamp i høstens 1. divisjon fredag kveld. Bildet er fra forrige oppgjør mot Verdal. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen tok tidlig grep om kampen på vestsiden av byen, og Sara Bye-Andersen åpnet scoringsshowet før seks minutter var spilt.

Victoria Sande Petersen doblet ledelsen like etterpå, men så sov gjestene fra sørsiden et lite øyeblikk og Vestbyen reduserte til 1-2.

Sande Petersen sørget dog for en fortjent 1-3-ledelse til pause.

Sande Petersen x 3, Holm Aune x 4

13 minutter ut i andre omgang la Andrea Holm Aune på til 1-4, og avslappende Tiller ble fort avskrekket da Vestbyen reduserte to ganger på fem minutter.

Men før nervøsiteten slo inn, så ble Sande Petersen tremålsscorer med sin 3-5-scoring etter 65 minutter, og 90 sekunder senere økte Holm Aune ledelsen til 3-6.

Holm Aune ble helt på tampen firemålsscorer med to nye nettkjenninger, før Vestbyen scoret kampens siste mål to minutter på overtid som fastsatte sluttresultatet til 4-8 favør Tiller.

J16: Vestbyen IL 4 (1) - (3) 8 Tiller IL
0-1 Sara Bye-Andersen 6'
0-2 Victoria Sande Petersen 9'