G16 til topps

Postet av Marius L. Larsen den 27. Jun 2014

G16-laget vant klasse C (7-er), mens J16 tok en velfortjent bronsemedalje i årets Skandia Cup.

G16 feirer seier i klasse C. Foto: Anne Katrine Eidet.

De blåkledde fra Tillerbyen stilte i år som alltid med mange lag i forskjellige årsklasser i den store trondheimsturneringen Skandia Cup, der flere av lagene markerte seg med svært gode prestasjoner.

For våre 13-åringer på guttesiden ble det mange gode opplevelser. Tiller 2 kom til A-sluttspillet, men dessverre ble det et hårfint 2-1-tap for Clausenengen i 16-delsfinalen. Tiller 1 gikk helt til semifinalen i B-sluttspillet, etter å ha slått Othilienborg 6-1 i kvartfinalen, men Malvik 2 ble for sterke og vant 2-1.

I G14-klassene gikk Tiller til B-sluttspillet i klasse D, men måtte se seg slått 3-0 av Klæbu i åttedelsfinalen. I klasse E (7-er) vant Tiller 2 samtlige kamper i gruppespillet, og avanserte til kvartfinale. Der ble det imidlertid bråstopp mot Møre-laget Herd (1-3).

16-årige gullgutter

I G19-klassen var våre juniorer, deriblant fem G16-spillere, svært nære ved å få med seg poeng mot Freidig (0-1) og Trond 2 (1-2) i gruppespillet, og det var lenge 1-1 i kvartfinalen i B-sluttspillet mot Utleira 2, men sløve siste ti minutter førte til at det ble et 4-1-tap og tidlig exit.

Våre eldste jenter i 16-årsklassen vant alle tre gruppespillkampene, deriblant 4-0-seier over 1. divisjonslaget Vestbyen. I kvartfinalen ble et sterkt Heimdal-lag hårfint beseiret 2-1, men i semifinalen mot Byåsen fikk blåtrøyene det tøft, og tapte til slutt 5-1 mot laget som senere vant hele turneringen. En svært velfortjent bronsemedalje til Tiller var uansett et fornøyelig faktum.

G16-laget i klasse C (7-er) vant alle tre kampene i gruppespillet, deriblant 2-1 over Beisfjord IL fra Narvik, og i kvartfinalen i A-sluttspillet mot Ranheim ble det seier og avansement. Freidig ble beseiret i semifinalen, og i finalen vant Tiller hele 11-1 over Flakstad IL fra Lofoten.

Vi gratulerer samtlige lag i årets Skandia Cup med strålende prestasjoner!