J15: Tiller 12 - 0 Astor

Postet av Marius L. Larsen den 3. Okt 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): J15-1 fikk dusinet fullt onsdag kveld. Nå mangler de bare én seier på de siste to kampene for å bli kretsmester.

En glad gjeng etter en storseier i 0. divisjon. Sjekk også hvem som knipset dette blinkskuddet.

De blåkledde fra Tillerbyen hadde en gyllen mulighet til å opprettholde avstanden på fire poeng på toppen av tabellen i 0. divisjon, og gjett om hjemmelaget la lite i mellom i møtet med Astor.

Etter bare fire minutter hamret Vilde Hulaas Grøseth inn 1-0 fra 18 meter, og få minutter senere doblet samme spiller ledelsen på nesten et identisk skudd.

Deretter økte Hedda Stuedahl-Karlsen ledelsen til 3-0 med en flott styring fra kloss hold på kaptein Synne Aunehaugens smarte innlegg - kun minuttet i forveien traff hun kryssfestet på et langskudd.

To scoringer fra Leona Gutji Fjeldsø, også disse ganske så like fra ti meter, sørget for at Tiller hadde en solid 5-0-ledelse til pause.

To hattrick og Kara er tilbake

Astor hadde ikke så mye å komme med. Det skulle etter hvert bli en rolig kveld for Ayla Latifi i Tiller-buret, men hun kunne glede seg over fantastiske angrep også etter sidebytte.

Tre raske scoringer i starten av andre omgang punkterte kampen fullstendig. Først scoret Aunehaugen, "The Cap", sikkert alene med keeper før Hejar Kara headet inn 7-0 på et hjørnespark. Deretter fikset Isabel Teigen 8-0 fra kloss hold, og midtbanespilleren så etter hvert ut til å være spiss.

Alene med keeper var også Teigen iskald og satte inn Tillers niende, mens Hulaas Grøseth ble tremålsscorer i det 73. minutt med sin 10-0-scoring i duell med Astors sisteskanse.

Teigen ble pent belønnet med et hattrick da hun styrte Gutji Fjeldsøs innlegg i mål fra kloss hold rett etterpå. Stuedahl-Karlsen fikk æren av å fullføre dusinet og kampens siste scoring med et lekkert skudd i lengste hjørne fra 18 meter.

Dermed fortsetter Tiller å trone alene på toppen av tabellen etter en storseier. Blåtrøyene leder med fire poeng til nummer to, og det er bare to kamper igjen å spille. Vinneren av divisjonen blir kåret til kretsmester, Trøndelags beste lag.