Tiller 2 - 0 Kongsvinger 2

Postet av Marius L. Larsen den 9. Jun 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): Herrelaget slo et godt Kongsvinger 2-lag med to strålende scoringer.

Jubel etter Druzkowskis hinsides 1-0-scoring.

De blåkledde fra Tillerbyen opplevde et jevnspilt åpningskvarter mot et godt strukturert Kongsvinger-lag, der gjestene fra skogene hadde to brukbare skuddforsøk som Tiller-keeper Erland Tangvik reddet uten store problemer.

Det tok imidlertid skikkelig fyr i teltet etter 18 minutter. Andreas Druzkowski får ballen på noenogtjue meter, tar en touch fremover og hamrer til. Ballen fyker rett i krysset bak forfjamsede med- og motspillere. En tidlig kandidat til årets mål og 1-0 til de jublende blå.

Kongsvinger hadde ikke tenkt å legge seg bakpå av den grunn. Ti minutter senere fikk de til et godt skudd fra skrått hold, men Tangvik var våken og reddet flott.

I det 38. spilleminutt kom Odin Thiago Holm plutselig alene med keeper, men dessverre for hjemmelaget fikk gjestenes sisteskanse en lang tå på ballen og den havnet i stolpen og ut.

Klinisk Stølan doblet ledelsen

Rødtrøyene åpnet andre omgang best, og Tiller slet i noen minutter med å stoppe et godt kollektiv som stelte i stand gode angrep.

Det virket som om Tiller våknet etter at gjestene traff stolpen ti minutter etter sidebytte, for ikke lenge etterpå gjorde kaptein Sindre Welo det samme fra kloss hold etter et frispark.

I det 69. minutt ble det jubel til hjemmelaget igjen. Holm og Espen Johnsen vartet opp med lekre kombinasjoner inne i 16-meteren, men det var Oskar Stølan som hamret inn 2-0 etter at han vant klareringen og skjøt fra 20 meter ned i hjørnet.

Tiller så ut til å øke til 3-0 rett før slutt, men Niklas Iversens skudd traff en offsideplassert Holm før ballen trillet i mål.

Tiller kunne dermed glede seg over en hardtarbeidende 2-0-seier - og den tredje strake!

Neste seriekamp er mot Raufoss 2 mandag 17. juni 2019 kl.18.00 på TOBB Arena Sør.

Erland Tangvik
Andreas Druzkowski - Sindre Myrvold Welo (k) - Martin Kristoffer Berdal - Sindre Olufsen
Niklas Lyngvær Iversen - Oskar Stølan - Espen Johnsen
Alpha Doboyou - Odin Thiago Holm - Robin Johansen Hermanstad

Bytter:
82' Doboyou --> Henning Borgen Gladsø
86' Hermanstad --> Kasper Røe
90' Johnsen --> Magnus Kristoffersen

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Jonas Krokstad Aune, Magnus Bjerke, Jonathan Smerkerud Frønes.