Tiller 0 - 1 Gjøvik-Lyn

Postet av Marius L. Larsen den 11. Mai 2019

TOBB ARENA (TILLER): En svak første omgang ga en motbakke å klatre i etter sidebytte.

Martin Berdal hadde mange slike dueller mot Gjøvik-Lyn.

De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en svært tøff motstander på TOBB Arena Sør denne ettermiddagen.

Gjestene fra Oppland kjørte over Tiller i åpningsminuttene, og i løpet av det første kvarteret kunne det fort ha stått både 1- og 2-0 til Gjøvik-Lyn. Det nærmeste de kom var et stolpetreff fra 20 meter og en god enhåndsredning fra Tiller-keeper Erland Tangvik.

Blåtrøyene kom bedre med mot slutten av omgangen, men ironisk nok var det da at det glapp bakover. Sju minutter før pause klarte ikke Tiller å demme opp for et innlegg bak i feltet, og en hvitkledd spiller skled inn 0-1 fra kloss hold.

Lyst til å se gutta fra Tiller kjempe mot Rosenborg?

Kjøp billetter til cupkampen her!

Stoppet opp før mål

I andre omgang leverte Tiller en bedre versjon av seg selv. Hjemmelaget tok over banespillet og hadde et godt initiativ på Gjøvik-Lyn, samtidig som gjestene var farlige på kontringer.

Allikevel kom ikke den største Tiller-sjansen før helt mot slutten. En ball ble lempet i feltet, der gjestenes keeper kommer på halvdistanse og bommer på ballen, men Tiller klarte ikke å krangle ballen over målstreken fra ti meter.

Rett etterpå headet kaptein Sindre Welo like over mål fra fire meter.

Vertene måtte dermed gå slukøret av banen etter å ha levert en kamp under pari, spesielt første omgang.

Neste kamp er mot Melhus søndag 19. mai kl.18.00 på Gruva stadion.

PS! Robin Johansen Hermanstad og Magnus Bjerke fikk årets første spilleminutter i seriesammenheng etter respektive skadeproblemer.

Tiller IL 0 (0) - (1) 1 FK Gjøvik-Lyn
0-1 38'

5. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 11. mai 2019 kl.14.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 100

Erland Tangvik
Henning Borgen Gladsø - Sindre Myrvold Welo (k) - Martin Kristoffer Berdal - Sindre Olufsen
Ole Jørgen Stegavik - Oskar Stølan - Espen Johnsen
Gard Ragnar Killingberg - Sondre Bondø Garstad - Alpha Doboyou

65' Doboyou --> Robin Johansen Hermanstad
71' Killingberg --> Niklas Lyngvær Iversen
71' Gladsø --> Magnus Bjerke
77' Garstad --> Andreas Druzkowski

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Magnus Kristoffersen, Kasper Røe.