Tiller 2 7 - 2 Åfjord 2

Postet av Marius L. Larsen den 25. Mai 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Tillerbyens nest beste feide Åfjord 2 av banen, og klatret til toppen av tabellen i 6. divisjon avdeling 4 søndag ettermiddag.

Stian Mathisen Myrbekk (t.v.) med tre scoringer, Tom-André Drabløs og Kim Horghagen (t.h.) med ett hver i 7-2-seieren over Åfjord 2. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.

Det startet imidlertid bokstavelig talt vondt for hjemmelaget, som fikk se Magnus Johnsen gå ned for telling etter knapt 20 sekunder da han fikk en motspiller over seg i en duell. Johnsen måtte senere forlate banen.

Blåtrøyene hadde kontroll på det meste av banespillet, men det var gjestene fra Åfjord som fikk kampens første store sjanse. Skuddet fra kloss hold ble imidlertid flott reddet av spillende trener Marius L. Larsen.

Etter 27 minutter kom kampens første scoring, og det var fortjent at den kom til Tiller 2, som hadde misset to ganger alene med keeper og truffet stolpen like mange ganger rett før. Et pent oppbygd angrep som startet med Oddvar Ystgaards bakromspasning til Tom-André Drabløs, endte med skudd og scoring rett utenfor 16-meteren fra Kim Horghagen.

Sju minutter senere kvitterte derimot gjestene på en solid kontring. Hjemmelaget hang ikke med, og Åfjord 2 utlignet med et kontant skudd i nærmeste vinkel fra seks meter til 1-1.

Avgjorde tidlig i andre omgang

I andre omgang tok det ikke lang tid før man fikk se hvor seieren ville havne. Daniel Halgunset stusset inn Horghagens presise hjørnespark til 2-1, og ikke lenge etterpå gjorde Drabløs det meste selv da han fosserte gjennom gjestenes forsvar før han hamret inn 3-1.

Etter en drøy time fikset Stian Mathisen Myrbekk 4-1, før samme mann økte ledelsen til 5-1 på et relativt tagbart langskudd.

Åfjord 2 reduserte imidlertid rett etterpå på et flott innlegg på bakerste stolpe, der en gulkledd spiller sto helt alene og headet ballen i mål.

Myrbekk fikk sitt hattrick etter 75 minutter, før samme mann også ble firemålsscorer etter et godt forarbeid av Kenneth Johansen like før full tid.

Se tabellen med Tiller 2 på topp i 6. divisjon avdeling 4 her!